WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

CSS Problem in 1.5 (4 posts)

  1. colecamplese
    Member
    Posted 9 years ago #

    Hi all. I am having one last problem with my new 1.5 site -- I just upgraded from 1.2.2 ... the issue is a small (maybe 15 or so pixel) border around the primary content area in my kubrick 1.5 theme. It is slightly lighter in color than the adjusted color outside the area. Check it out at http://camplesegroup.com/blog ... I have searched high and low trying to figure that out. Any help? It would be greatly appreciated!

    C

  2. iand
    Member
    Posted 9 years ago #

    It looks like it is part of your background images. check out kubrickheader_ipod.jpg, kubrickbg.jpg and kubrickfooter.jpg. I don't think the greys are all the same.

  3. You may want to bring this up to the Kubrick support forums: http://flickr.com/groups/binarybonsai/

  4. colecamplese
    Member
    Posted 9 years ago #

    macmanx--

    That was it ... I had changed one of the graphic files to match my old 1.2.2 kubrick headers and that didn't work, so I thought it MUST be set in css ... nope, the image files ... I made the change to the images, but then of course I was one shade off, so back to it again. Not sure why the 1.5 Kubrick is slightly different than the old version ... I have random headers (about 10 of them and wanted to keep them) ... a pain, but 1.5 is so much nicer its been worth it. Thanks for the help!

    C

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.