WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

CSS not working (8 posts)

  1. seans9er
    Member
    Posted 5 years ago #

    the basic theme that comes with WP work fine, but a new theme I downloaded (comfy magazine) is not displaying any of the css. You can see what I'm talking about at http://www.nursingschools.ws -- any suggestions as to what the problem is?

  2. seans9er
    Member
    Posted 5 years ago #

    more info: it's not a browser issue cause it's displaying the same in all browsers. i am almost 100% sure that the theme is installed correctly. i also tried this same theme on another site (same server) and the same issue occurs.

    what else can i provide to help figure this out....

  3. ClaytonJames
    Member
    Posted 5 years ago #

    Take a look at your style sheet import url. I guess I would start by making sure that it is correctly pointing to style.php, and then just verify that the style sheets for that theme are all in the directory that style.php points to.

  4. seans9er
    Member
    Posted 5 years ago #

    Thanks for the idea. I'm pretty new at this, but it looks like the import url that is pointing to the stylesheet is correct...although I don't know if you literally have to type in the path or this will work...

    @import url("../../../comfy/style.php");

    also, when looking at the style.php, it appears they are all pointing to the correct directory

    @import url(styles/${options['style']}/stylesheet.css);
    _CSS;

    although i'm just using the default style sheet, so would that mean i have to change the path to styles/default/$options['style']/stylesheet.css);_CSS

  5. seans9er
    Member
    Posted 5 years ago #

    I also noticed they have this line of code in the style.php --

    require_once 'file:///C|/Documents and Settings/FEI/My Documents/Macroe Marketing/2 Build/wp-blog-header.php';

    I don't believe the path is correct, but when I updated it nothing changed.

  6. skysnow
    Member
    Posted 5 years ago #

    So how was it? I think I have the same problem.

  7. seans9er
    Member
    Posted 5 years ago #

    still not working, i've put up the theme that comes with the WP install because I couldn't figure it out.

  8. mike256
    Member
    Posted 4 years ago #

    seans9er, did you figure out what was wrong? I have the same problem now, check http://vicki.sk, and I see your theme is working fine now.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic