WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

AssetsMinify
[resolved] CSS not output correctly in SSL (6 posts)

  1. Just a guy
    Member
    Posted 10 months ago #

    I like the plugin, but it doesn't seem to properly output CSS assets in SSL. To double check, I tried other minify plugins and on SSL pages the css assets were properly output as https. Using AssetMinify they're output as http and won't display. JS assets output correctly in https.

    http://wordpress.org/extend/plugins/assetsminify/

  2. Alessandro Carbone
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    Hello, I've just updated AssetsMinify to ver. 1.1.4 to fix the issue about the SSL.
    Now it should be ok.
    Let me know, tnx.

  3. Just a guy
    Member
    Posted 10 months ago #

    Hello, I see that the SSL issue is fixed. For some reason even though these I can see these assets load as CSS, the page still loads without a style sheet despite the css visible in view source.

    This may just be a conflict with the plugin that generates this checkout page since this is the only page that has issues. For some reason the page loads fine using Better WordPress Minify is active, so I'm not sure what the issue is.

  4. Alessandro Carbone
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    Which is the plugin that generates the checkout page?
    How is the stylesheet inclusion tag ( <link> ) included?

    If you try to deactivate all the plugins can you find out which of these is causing the issue?

  5. Just a guy
    Member
    Posted 10 months ago #

    Hello. The Pro Sites plugin by WPMUDEV generates the checkout page where customers pay to activate their website. It's a premium GPL plugin.

    I've deactivated all plugins, and the CSS still doesn't load, so I think it's an issue with the Pro Sites plugin.

    This is how the slylesheet loads:
    <link href='//domain.com/wp-content/uploads/am_assets/head-1fdba110e2a0286224d5641310cd3c0b.css' media='screen, projection' rel='stylesheet' type='text/css'>
    When I click the link to the stylesheet, it loads fine and I can view it, so it works. The CSS for this particular page is included in the combined CSS file as well, it just isn't recognized by the page for some reason.

    Email me at gm7 (at) charter.net and I can send the plugin files if you want to try to find what's wrong. Even though it's GPL, I prefer not to post it publicly. If it turns out there is a bug in the plugin, I can submit it to their support team for a fix. If it turns out that it's just this one plugin, I understand if it doesn't make sense to spend time on your end fixing it, no worries.
    -Gabe

  6. Just a guy
    Member
    Posted 9 months ago #

    Hey, not sure what you did but one of your recent updates fixed this issue. The client is still using your plugin with the default settings (nothing excluded) and the checkout page now appears correctly. Marking this resolved, thanks.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.