WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Responsive
[resolved] CSS issues with child theme (10 posts)

  1. avatarstuff
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Emil,
    I hope you can answer this quickly. I tried to post directly on your support forum, but I couldn't, due to some errors on login.

    My problem is the following:

    I am working on a website with Responsive theme and a Child Theme.
    I was updating the styles to create my custom design. And suddenly all the custom styles weren't displaying anymore...
    I've checked to see if I have the newest version - yes
    Deactivated all plugins.
    Restarted building my custom style sheet by line.
    I've noticed some of the styles are passing and they are displayed properly on any browser and some do not.
    The strangest things off all is that when I use a browser developer tool to see the css, I do not see my styles, even inactive...

    Can you give me an answer?
    Thanks,
    Victorita

  2. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Can you provide a link to your website?

  3. avatarstuff
    Member
    Posted 1 year ago #

    sure, here it is:
    http://www.moglobe.com/

  4. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Is this what you're seeing http://awesomescreenshot.com/01dtxw56a ?

  5. avatarstuff
    Member
    Posted 1 year ago #

    yes, this is it

  6. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    I've noticed some of the styles are passing and they are displayed properly on any browser and some do not.

    Which styles?

  7. avatarstuff
    Member
    Posted 1 year ago #

    some examples of the ones that pass

    .call-to-action a.button:hover {
    text-decoration: none;
    color: white !important;
    }
    }
    #featured a:hover {
    color: #10ADAB;

    some of the ones that do not:

    #widget-title-one .widget-title-home h3{
    color: #10ADAB;
    }
    h3 {
    text-align: center !important;
    }

    tried both with and without important for each. I have many custom styling to do for the theme so pretty much everything needs custom styling.

    could it be a link style rel problem?

  8. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    There is a syntax error here;

    #featured a:hover {
    color: #10ADAB;

    Missing a curly brace.

  9. avatarstuff
    Member
    Posted 1 year ago #

    actually, only the first one was the problem...
    as for the second one it is

    {
    
        body {}
    }

    so it has both braces.

    The first one solved the issue...
    I clearly needed an extra pear of eyes to see that :)
    Thanks!

  10. Emil Uzelac
    Theme Review Admin
    Posted 1 year ago #

    You got it, great!

    Emil

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Theme

About this Topic

Tags

No tags yet.