WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Google Language Translator
[resolved] css image bug (3 posts)

  1. Paul Thomson
    Member
    Posted 8 months ago #

    hello,

    I found a small bug in your plugin:

    Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) http://xxxxxxxx/modules/mod_gtranslate/tmpl/lang/16.png

    it's being called in css/style.css:

    .flag{
    	font-size:16px;
    	padding:1px 0;
    	background-repeat:no-repeat;
    	background-image:url(/modules/mod_gtranslate/tmpl/lang/16.png);
    }

    Removing that line fixes it (there is also another reference to /modules/... in the file)... perhaps change for next release?

    Thanks,
    Paul

    http://wordpress.org/plugins/google-language-translator/

  2. Ryan
    Member
    Posted 8 months ago #

    Hi Paul,

    I'm encountering the same problem, but I wasn't sure where it was coming from; thanks for the info. Removed this line and now my site no longer takes 45 seconds to load. :)

    I find it odd that there is no 16.png file contained in the plugin at all, and when I try to access a file in a similar location on the plugin's provided website, I can't find it on their site either.

    Hope the dev can look into this soon and prevent this issue from occurring in newer versions.

    Ryan

  3. Rob Myrick
    Member
    Plugin Author

    Posted 8 months ago #

    Hi guys, yes this is a mistake on my part - this was all due to me pulling resources from different locations in getting the plugin developed, and at one time that file was included, but it's no longer there.

    This will be removed in the next release. I always appreciate the direct feedback.

    I'll mark this as resolved, assuming it's going to be updated in next release. Coming soon!

    Thanks!

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.