WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Page Builder by SiteOrigin
CR:Text Block Showing up blank (13 posts)

  1. cmassey
    Member
    Posted 6 months ago #

    I am running version 1.4.4 with WordPress 3.8.1. After I upgraded to 3.8.1 I noticed that trying to edit and save cr:text was impossible. I could put in copy but as soon as I saved it was erased. Strange thing is any copy put in before the update is showing on the site, but when I go to edit it's missing from just the cr:text blocks. To make it even more interesting, the titles for CR:Text do not get erased.

    If it would help I can send you login information.

    Thanks for your help.

    https://wordpress.org/plugins/siteorigin-panels/

  2. Greg Priday
    Member
    Plugin Author

    Posted 6 months ago #

    Hi there cmassey

    What do you mean by CR:Text?

  3. cmassey
    Member
    Posted 6 months ago #

    Hey Greg, thanks for the reply...
    I am referring to the Cr: Text block widget. All the other widgets operate fine.

  4. Greg Priday
    Member
    Plugin Author

    Posted 6 months ago #

    Do you have a link where I can download the theme or plugin that's giving this widget?

  5. cmassey
    Member
    Posted 6 months ago #

    Well now I am confused. I am running your page builder, but on the site that I am having the issues the page widgets have a CR: Another site that I am using your plugin on has different nomenclature.

    Could I send you access to the back-end?

  6. cmassey
    Member
    Posted 6 months ago #

    I am using the theme MAESTRO, which included Page Builder in it's package.

    http://themeforest.net/item/maestro-fullyfunctional-business-instrument/4419113?ref=nhunet

  7. cmassey
    Member
    Posted 6 months ago #

    So from what I can gather, my theme which is built by Crumina works in conjunction with page builder. So the CR: Text block I am seeing is just the standard Text Widget. They seem to think its on page builder side.
    Any help would be great.

  8. Greg Priday
    Member
    Plugin Author

    Posted 6 months ago #

    Unfortunately I wont be able to test things on my side with a commercial theme. If you give me temp admin access, I should be able to check what's going on.

    Just mail it greg@siteorigin.com

  9. cmassey
    Member
    Posted 6 months ago #

    Hey Greg, I sent you an email yesterday, no rush, just wanted to make sure you got it... Thanks.

  10. Greg Priday
    Member
    Plugin Author

    Posted 6 months ago #

    Received. Sorry I haven't had a chance to look yet. I think it's related to an issue I've fixed in the development version. Could you try it out and see if it fixes the issue?

    http://siteorigin.com/wp-content/uploads/2014/02/siteorigin-panels.trunk_.06.02.2014.zip

    You'll need to delete the current version of Page Builder before installing this development version.

  11. cmassey
    Member
    Posted 6 months ago #

    Thanks Greg, I will load this up later this afternoon and report back. Thanks again.

  12. PoorHardWorkingMan
    Member
    Posted 6 months ago #

    Same proble here. Using Glider theme and just tested your trunk-version.
    Any idea where is the problem?

  13. PoorHardWorkingMan
    Member
    Posted 6 months ago #

    Just noticed that WP 3.8.1 and page builder Version 1.2.11 does not have this issue if this helps.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.