WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Simple Multisite Sitemaps
[resolved] Crashes permalink structure (6 posts)

  1. friksson
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    When i activate this plugin it crashes the permalink structure (http://site.com/%postname%/) for a site in the network, I recive a page not found. I have to use the standard permalink strukture to get it to work (http://site.com/?p=123/). If I delete the plugin everything works again and i can use the %postname% structure once again. How can i fix this?

    Thanks!

    http://wordpress.org/plugins/simple-multisite-sitemaps/

  2. friksson
    Member
    Posted 11 months ago #

    I appreciate if I can get help with this, thanks!

  3. luckyduck.networks
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    I'm not able to reproduce this behaviour. I use the %postname% permalinks as well, but without any problems.

  4. luckyduck.networks
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    can't reproduce

  5. saracup
    Member
    Posted 7 months ago #

    I am also having permalink issues with this plugin. My permalink issues resolved when I deinstalled it.

  6. allentseng
    Member
    Posted 7 months ago #

    in simple-multisite-sitemaps.php line 43 try

    alter
    add_action( 'init', 'jb_sms_sitemap_flush_rules' );

    to
    register_activation_hook( __FILE__, 'jb_sms_sitemap_flush_rules');

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.