WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Cpanel Error Logs (18 posts)

  1. jronder
    Member
    Posted 10 months ago #

    I have noticed a number of errors in cpanel.

    [08-Oct-2013 17:05:43] PHP Warning: require(./wp-blog-header.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home2/damian/public_html/index.php on line 17
    [08-Oct-2013 17:05:43] PHP Warning: require(./wp-blog-header.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home2/damian/public_html/index.php on line 17
    [08-Oct-2013 17:05:43] PHP Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required './wp-blog-header.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home2/damian/public_html/index.php on line 17
    [08-Oct-2013 17:44:28] PHP Warning: require(./wp-blog-header.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home2/damian/public_html/index.php on line 17
    [08-Oct-2013 17:44:28] PHP Warning: require(./wp-blog-header.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home2/damian/public_html/index.php on line 17
    [08-Oct-2013 17:44:28] PHP Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required './wp-blog-header.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home2/damian/public_html/index.php on line 17
    [08-Oct-2013 20:05:12] PHP Warning: require(./wp-blog-header.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home2/damian/public_html/index.php on line 17

    I can access the site and when I view it, it seems to be fine.

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 10 months ago #

    Why are you using an old copy of WordPress? Were you aware that your site is currently running a very real risk of being hacked? You need to upgrade WordPress asap.

  3. jronder
    Member
    Posted 10 months ago #

    oh really, I did not know this:-( I was afraid if I update I will just make more errors everywhere. THANK YOU SO MUCH for this Esmi!

  4. jronder
    Member
    Posted 10 months ago #

    I just updated to wordpress 3.6.1

  5. esmi
    Forum Moderator
    Posted 10 months ago #

    Any more errors?

  6. jronder
    Member
    Posted 10 months ago #

    The last error is listed in cpanel web root yesterday evening. For today there are still none.

    I have also error when I go to document root, but different, but is also something with errors. It seems like it looks for something what is not there:-( I must really screwed up something:-(

    [30-Jan-2013 03:29:48] PHP Fatal error: Call to undefined function get_header() in /home/damian/public_html/villasdiani.com/wp-content/themes/decorum/index.php on line 1
    [18-Mar-2013 05:07:20] PHP Fatal error: Call to undefined function get_header() in /home/damian/public_html/villasdiani.com/wp-content/themes/decorum/index.php on line 1
    [18-Jun-2013 23:19:26] PHP Fatal error: Call to undefined function get_header() in /home/damian/public_html/villasdiani.com/wp-content/themes/decorum/index.php on line 1
    [30-Sep-2013 05:46:58] PHP Fatal error: Call to undefined function get_header() in /home2/damian/public_html/villasdiani.com/wp-content/themes/decorum/index.php on line 1

  7. esmi
    Forum Moderator
    Posted 10 months ago #

    They're all pretty old errors, so you can safely ignore them for the time being. In fact, if your hosts allow it,. delete that error log and then keep an eye for a new one over the next week or so.

    I'd also suggest scanning your site for malware - just in case...

  8. jronder
    Member
    Posted 10 months ago #

    Thank you very much Esmi for your time and help. I have used the tool and the site has no malware but what surprised me was that it says that the site is running on: cloudflare-nginx
    Powered by: PHP/5.2.17
    We do not use it. We had before, together with w3 total cache but then changed for wp super cache.
    That is really strange. I guess I have screwed up this as well.

  9. esmi
    Forum Moderator
    Posted 10 months ago #

    We do not use it.

    Do not use what?

  10. jronder
    Member
    Posted 10 months ago #

    The cloudflare, we had it earlier with W3 total cache, but I have disabled the plugin and now we are using wp super cache. But when use that tool for security check for malware it shows me there, that the site is using cloudflre-nginx

  11. esmi
    Forum Moderator
    Posted 10 months ago #

    When did you drop cloudflare? Site url?

  12. jronder
    Member
    Posted 10 months ago #

    We drooped the cloudflare a week ago, the site is http://villasdiani.com

  13. esmi
    Forum Moderator
    Posted 10 months ago #

    But you are using WP Super Cache, yes?

  14. jronder
    Member
    Posted 10 months ago #

    Yes, we re using Wp super cache.

  15. esmi
    Forum Moderator
    Posted 10 months ago #

    Not sure why the scanner thinks you're using cloudflare. Might be worth asking the folks over at sucuri.net about this as it does suggest that the report is based on a cached version of the site.

  16. jronder
    Member
    Posted 10 months ago #

    I have contacted hostgator and they confirm we are using neither cloudflare nor nginx, so I guess the tool was just using some old cache for the report.

    So far today after update of wordpress, as you suggested, I see no error! Oh god I wish to have your brain! Hopefully the update sorted it out and there will be no more error. I will monitor this for one week.

    Thank you so much Esmi for your time and help!

  17. esmi
    Forum Moderator
    Posted 10 months ago #

    No problem :-)

  18. jronder
    Member
    Posted 10 months ago #

    So unfortunately the errors are still there:-( I have also noticed that when I go to public_html/villasdiani.com/wp-content/themes/ I have there 2 times header.php and header.phpxxx They have different beginning.

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" <?php language_attributes(); ?>>
    <head profile="http://gmpg.org/xfn/11">
    
    <meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo('charset'); ?>" />
    
    <title><?php wp_title(' &raquo; ',true,'right'); ?><?php bloginfo('name'); ?></title>
    
    <link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" type="text/css" media="screen" />
    <link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="RSS Feed" href="<?php if(ts_get_option('ts_rss')) : echo ts_get_option('ts_rss'); else : bloginfo('rss2_url'); endif; ?>" />
    <link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" />
    
    <?php wp_head(); ?>
    
    </head>

    and the other one is:

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" lang="en-US">
    <head>
    
    <meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo('charset'); ?>" />
    <meta name="google-site-verification" content="hRZ9ZRlCURkbiJA5Ewf6VJlSfGZipdXnumAKlHcrHaQ" />
    <title><?php if( is_home() || is_front_page() ) bloginfo('name');
    else wp_title(); ?></title>
    
    <link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" type="text/css" media="screen" />
    <link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="RSS Feed" href="<?php if(ts_get_option('ts_rss')) : echo ts_get_option('ts_rss'); else : bloginfo('rss2_url'); endif; ?>" />
    <link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" />
    
    <?php wp_head(); ?>
    
    </head>

    I hope I add here this code the proper way, it is the first time I am doing this.

    Perhaps this is the problem...

Reply

You must log in to post.

About this Topic