WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP-OpenID Plugin - Couple errors (4 posts)

  1. Anatis
    Member
    Posted 6 years ago #

    (This plugin here)
    Warning: implode() [function.implode]: Bad arguments. in /home/(mydomain)/public_html/blog/wp-content/plugins/openid/interface.php on line 362

    Upon ticking the Behavior / Automatic Approval box.
    I get it even without that tick in that box.

    After adding an Identity URL and going through the palaver... and going back to my blog, I still get "There are no OpenIDs associated with this WordPress user."
    The login is - to say the least - completely nuts.
    If my username/pw for my blog are in there, as well as my openid url - then it kicks me to my openid provider, makes me fill everything out... and kicks me back to the login screen.
    I actively have to take the openid url OUT and log in manually, if I want to get to my dashboard.
    Urgh.
    Can this be simplified?
    I don't want to piss my users off.

  2. Anatis
    Member
    Posted 6 years ago #

    More errors.
    Trying to post a comment using *just* the openid (without filling in name/email) results in:
    [You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'WHERE comment_post_ID = '79' AND openid = 1 AND comment_author_url = 'http://sil' at line 1]
    I won't try to fix that from my database, but from IE7 this isn't working at all.

  3. ceo
    Member
    Posted 6 years ago #

    I'm getting the same SQL syntax error on my blog when an OpenID comment is posted. I'm not sure what part of the code is making it be all screwy. :(

  4. shivas
    Member
    Posted 6 years ago #

    Check my post in: http://wordpress.org/support/topic/143177?replies=10

    This should sort ya

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic