WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Simple Share Buttons Adder
[resolved] Counter & Few Buttons Not Wokring (10 posts)

  1. mannuforall
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks for such a great plugin with beautiful look. But twitter button not working on some pages for unknowns reasons? It opening a black page on some of page but working on other pages.
    Also mail button also not working and nothing happens when clicking on it.
    Also counter not updating to show correct shared numbers. If you want to check it live, click here.

    http://wordpress.org/extend/plugins/simple-share-buttons-adder/

  2. David Neal
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi,

    No problems, glad you like it!

    I've discovered the problem with twitter, it's the % symbol causing the problem. I've just coded in a fix for the next release that will replace the symbol with the text ' percent', so '6%' will become '6 percent'.

    The email share button only works for people that have a mail client installed and running on their computer, such as Outlook.

    As for counters, do you have any kind of cache plugin installed?

    Thanks,

    David

  3. mannuforall
    Member
    Posted 1 year ago #

    Ok, thanks for fast response :)
    I hope next update will fix the twitter issue.
    Ya, I've W3 Total cache installed.

  4. David Neal
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I shall be releasing it in the next 30 mins! Please do let me know how it goes.

    Ah ha, the cache will be the problem with the share counts, if you clear your cache it will reload the counts!

  5. mannuforall
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi, the twitter issue has been fixed with this update. Thanks a lot.

    And for counter, even after clearing cache it updating only Google+ shares.

  6. David Neal
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hmm, there's definitely something not quite right your end. I added share buttons for that page's URL using shortcode on my local machine, and got the following (Google doesn't allow connection this way so that is 0):

    http://ge.tt/2ZiNulh/v/0

    Do you have any security plugins in place as well that might be blocking an external connection to these sites?

    David

  7. mannuforall
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm also using cloud flare.

  8. David Neal
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    That sounds like it could be it! Maybe try deactivating that temporarily and clearing your cache to see if that's the problem?

  9. mannuforall
    Member
    Posted 1 year ago #

    I've already tried with cleaning cache but...

    Though I'll also test after deactivating it.

  10. NightZambri
    Member
    Posted 1 year ago #

    Very interested in this thread. Having the same counter issue at infoRC.net

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic