WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP Clone by WP Academy
[resolved] Couldn't connect to host (10 posts)

  1. Wcpapier
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi, I'm kinda new to wordpress. I made a site on a local server via USB, now I tried to put it on a regular server using clone.

    I get the .zip file but when I enter it into my regular site it gives the error: Couldn't connect to host.

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-clone-by-wp-academy/

  2. WP Academy
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I don't want to sound presumptuous,but did you use a link copied from your local server?

  3. Wcpapier
    Member
    Posted 1 year ago #

    Uhm, yes, I went to my local server where I installed clone, I let it make a back-up. Copied that ZIP file and placed it in my regular site as: resore from backup.

  4. WP Academy
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    install dropbox and place that backup file in the public directory,copy its public link and enter that into the restore from url field and hit restore,that should do the trick.

  5. Wcpapier
    Member
    Posted 1 year ago #

    What public link? you mean the one that I get from my local server?

  6. WP Academy
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    nope that won't work because 'http://localhost/*' won't resolve,easiest thing to do is to use something like dropbox,or you could upload the zip file to your server using FTP and then link it from there ;)

  7. Wcpapier
    Member
    Posted 1 year ago #

    I got the site, thank you for that. I uploaded it to the server using FTP.
    New problem.. my pages won't open.
    my site: eecim.nl
    it works on my local host, but not on this server.

  8. WP Academy
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    go to Settings >> Permalinks and click save ;)

  9. Wcpapier
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you for all your support!
    you've been amazing!

  10. 11abh28@gmail.com
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi: This great info. & I uploaded my site using dropbox as you recommended. Saved the permalinks. But my cover.page isn't showing. It's a custom page in the template. It works on the local host, but doesn't show on the site. The coding is there, but no image.

    here's the site http://www.pamelamohan.com

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.