WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] content within blog posts and comments not displaying (9 posts)

  1. nchenga
    Member
    Posted 5 years ago #

    the content of my blog posts and comments is no longer displaying. The headings and links are all correct and in the admin section i can see the text of the entries.

    Blog was displaying correctly yesterday and I didn't edit anything.

    What can I do?
    Ask hosting provider to restart DB?

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 5 years ago #

    A link to your site would help.

  3. nchenga
    Member
    Posted 5 years ago #

    i'm at chiperoni.org/wordpress

    upgrade to 2.8 worked well for me. everything was working fine
    for a couple of days.

    interestingly i'm getting this message when I try to log out
    "You are attempting to log out of chiperoni.org
    Please try again."

  4. nchenga
    Member
    Posted 5 years ago #

    Are the errors I am experiencing related to the theme?

    (reading http://wordpress.org/support/topic/232924?replies=10)

  5. nchenga
    Member
    Posted 5 years ago #

    i need help with this

  6. esmi
    Forum Moderator
    Posted 5 years ago #

    Are the errors I am experiencing related to the theme?

    It certainly sounds like it. You're using the Carrington theme. Try the fix suggested.

  7. nchenga
    Member
    Posted 5 years ago #

    logging out works

    i upgraded to the latest version of carrington

    still not seeing the individual blog post content

  8. nchenga
    Member
    Posted 5 years ago #

    the above error is caused by the Markdown plugin.

    If deactivated the blog posts display.

    Here's a description

    http://www.chiperoni.org/wordpress/2009/06/broken-wordpress-plugin-woes/

  9. esmi
    Forum Moderator
    Posted 5 years ago #

    Thanks for reporting back. And thanks for the link back. :-)

    Strange how the bug didn't kick in until a few days after the upgrade. I can only assume that you did something fairly innocent - like update an older post - and that this triggered the bug.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic