WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Content Warning
Content Warning V2 Redirecting to Google After Clicking Enter (11 posts)

  1. TruePleasures
    Member
    Posted 2 years ago #

    I've recently had a reader tell me that my content warning was redirecting her to Google after clicking to enter my site. I've also had this issue, and tested it both on Chrome and Firefox. As a temporary solution, I have it redirecting to my main url, but this is definitely not the solution I had in mind. I need it to let the user go to whatever url on my site that they were intending to go to, but redirecting them to my main url is all I can do to fix the redirecting-to-google problem right now.

    I'm not sure how long this has been going on, but I need to get this fixed ASAP.

    Updated to latest version of WordPress.

    My Current Settings:

    Sitwide Option: Enable site-wide acces from one dialog.
    Kill Immediately: checked
    Allow Per-Page/Post Overrides: No
    Default for Overrides: Dialog Enabled

    Exit: http://www.google.com
    Enter: http://www.truepleasuresreviews.com

    Toggle Denial Options: Disable (Us the dialog options for denial.)

    http://wordpress.org/extend/plugins/content-warning-v2/

  2. shuaixun
    Member
    Posted 2 years ago #

    The same thing has been happening to the plugin on my site as well. Exactly the same settings as TruePleasures, but no matter Enter or Exit, it goes to Google.com which I set as my exit site.

    http://staplerman.com/kinky

  3. David Pi
    Member
    Posted 2 years ago #

    The same to me. So I'm still using version 2.4.15.

  4. alevith
    Member
    Posted 1 year ago #

    I also am having the same issue. I tried to contact the author of this plugin on his site. The support form is disabled and states that it failed to send and I should try and contact the admin a different way.

    Very sad for such a useful plugin.

  5. juangotoh
    Member
    Posted 1 year ago #

    at content-warning-v2/main.php, line 77, it shows like this.

    'enter_url' => (empty($enter_url) ? 'http://www.google.com' : $enter_url),

    this will set the enter url to google if setting is empty so I changed it like this.

    'enter_url' => $enter_url,

    then it works fine.

  6. 82concepts
    Member
    Posted 1 year ago #

    Worked like a charm, thanks juangotoh!

  7. alevith
    Member
    Posted 1 year ago #

    Sure did, Thanks juangotoh!

  8. mikemoriendi
    Member
    Posted 1 year ago #

    I changed the bit of code in the main.php and it is still doing the same thing for me. I delete cookies, reload the page and hit enter and it still goes to Google.

  9. Jerry
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Guys I'm profusely sorry for my absence, I've had a ton of clients to deal with lately, some more important than others.

    @juangotoh:
    You're correct, setting that to the enter_url variable will work, it just set's the link to a "blank" link if the option is empty from the admin page. I'm fixing that now, it's a small bug.

    Here's what's in the update coming:

    // Line 77, /content-warning-v2/main.php
    'enter_url' => (empty($enter_url) ? 'http://www.google.com' : $enter_url),

    I don't know why I set it to a default but I'll fix it.

  10. shuaixun
    Member
    Posted 1 year ago #

    $scriptParams = array(
    'postID' => $postID,
    'url' => get_bloginfo('url')."/wp-admin/admin-ajax.php",
    'exit_url' => get_option('wpcwv2_msg_exit_url'),
    'enter_url' => $enter_url,
    'cwv2DataNonce' => wp_create_nonce('wpcwv2_ajax_data_nonce')

    Did I do it right this way? Or is it the one below?

    $scriptParams = array(
    'postID' => $postID,
    'url' => get_bloginfo('url')."/wp-admin/admin-ajax.php",
    'exit_url' => get_option('wpcwv2_msg_exit_url'),
    'enter_url' => (empty($enter_url) ? 'http://www.google.com' : $enter_url),
    'cwv2DataNonce' => wp_create_nonce('wpcwv2_ajax_data_nonce')

    I can't seem to get it working no matter which code I tried. I guess I'll just wait for an update.

  11. Jerry
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Just submitted the patch now should be fine. FYI my support form is working now so if this doesn't work just shoot me some admin creds and I'll see what I can fix.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic