WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

pinpress
[resolved] Content Posts Not Highlighting Properly in Chrome (9 posts)

  1. Anton2079
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello Everyone,

    When using this theme on my site (also is shown on the demo site) and I move my cursor over one post it will highlight and the others will dim with is good however when I move the cursor to another post it will flicker and sometimes move the posts around. Is this an issue that anyone else has been experiencing. Is there any work around available?

    Thanks
    Anthony

  2. ezhil
    Member
    Theme Author

    Posted 1 year ago #

    hi Anton2079,
    kindly post your live site url

  3. Anton2079
    Member
    Posted 1 year ago #

    http://www.philsosophyy.com/

    It works when there is only one post but when there are multiple it doesn't (there are posts that aren't ready to publish yet).

    As I said before though, on your preview site the issue still occurs.

  4. Anton2079
    Member
    Posted 1 year ago #

    Just an update, when I run it as a live preview it works... hope that helps.

  5. ezhil
    Member
    Theme Author

    Posted 1 year ago #

    hope that works, please use a smaller featured image as this may take a toll on performance.

  6. Anton2079
    Member
    Posted 1 year ago #

    It wasn't the solution, I just noticed that it worked when it was in the live preview, but when it is activate and you just view it normally it doesn't work.
    I've added some articles to help demonstrate the problem.
    Will try smaller image now

  7. Anton2079
    Member
    Posted 1 year ago #

    Another possible helpful bit of information.
    It is only the Windows version of Chrome that has this issue.
    Tried it on multiple computers all with the same problem.

  8. Anton2079
    Member
    Posted 1 year ago #

  9. keeperbay
    Member
    Posted 1 year ago #

    How do we remove the fade out dim haze stuff? That would solve the problem.
    I don't like it, but I can't figure out where in the CSS I can remove it.

    Please tell me how to remove the haze.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Theme

About this Topic

Tags