WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Content Gone (6 posts)

  1. fuzzie
    Member
    Posted 2 years ago #

    I've upgraded the theme and WordPress to the latest versions, and now all my content is not displaying.
    The content is there (when I go into wp-admin, I can edit and view it), but only the title shows on the site, the body of every page and post is not showing up.
    I tried switching to a default theme, and same problem.
    Any suggestions?

  2. kimtynan
    Member
    Posted 2 years ago #

    Same here &*%$@ I was hoping your post was the solution I was looking for, hopefully we'll get a result soon !

  3. Aaron
    Member
    Posted 2 years ago #

    I would be curious to see your site with the Twenty Ten them activated if you can drop a link.

  4. fuzzie
    Member
    Posted 2 years ago #

    Activated Twenty Ten...same thing.

  5. fuzzie
    Member
    Posted 2 years ago #

    Here is a link to the site: http://charlesrector.com/
    I've tried creating a new post, page and link. In wp-admin, the content is there, but only the title shows on the site.
    Any suggestions?

  6. fuzzie
    Member
    Posted 2 years ago #

    FIXED!
    I deactivated all the plugins, one at a time.

    Jerome's Keywords
    Allows keywords to be associated with each post. These keywords can be used for page meta tags, included in posts for site searching or linked like Technorati tags.
    Version 1.9 | By Jerome Lavigne | Visit plugin site

    Jerome's Keywords was the problem...I just left it deactivated.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.