WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Content Disappeared After Updating To 3.6 - Search Page URL issue (4 posts)

  1. samplesites
    Member
    Posted 10 months ago #

    I have a website that has a page called search and its url is
    example.com/search
    this page has subpages that display content.
    example.com/search/content

    Since upgrading to WP-3.6 the exaple.com/search page is fine but subpages no longer display the contents. The page example.com/search/content, Instead of the content it shows

    content
    Sorry, but no results were found.

    If I type exapmle.com/search/anything I don't get a 404 error because the page doesn't exist on my site. I still get

    anything
    Sorry, but no results were found.

    I know I can change example.com/search to example.com/mysearch and everything will work fine. Can I keep the example.com/search url and make the subpages display my content again.

    I am very new at this so please explain in detail.

    Thanks you all in advance.

  2. cubecolour
    ɹoʇɐɹǝpoɯ
    Posted 10 months ago #

    Does rest ing the permalink setting help? Just go to settings -> permalinks & press save changes. This flushes the previously saved permalinks and can sometimes help when content that should be found is not. http://codex.wordpress.org/Settings_Permalinks_Screen

  3. samplesites
    Member
    Posted 10 months ago #

    Thanks for the reply,

    I have to use the custom permalink that is set to

    /%postname% (NOT /%postname%/)

    The theme I am using is thesis 1.8 if that matters

  4. cubecolour
    ɹoʇɐɹǝpoɯ
    Posted 10 months ago #

    Did you try pressing save on the permalinks? You do not need to change the setting to do this.

    If flushing the permalinks does not help, does the problem still occur with all plugins deactivated?
    If not reactivate them one by one until you find which plugin causes the problem.

    If the problem still occurs with no plugins active, it is most likely to be a theme issue. If this is the case with a commercial theme such as yours you would need to get support from your theme vendor.

Reply

You must log in to post.

About this Topic