WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Contact WordPress.org - login not working! (6 posts)

  1. Starhorsepax2
    Member
    Posted 9 months ago #

    Okay, this isn't my sites issue its YOURS. Every single time I try and log in it says its the wrong password, even though I have it written down and know its right. Then I have to reset. This last time is the last straw: the reset code itself was invalid!
    I had to re register to get in here because there isn't even a help for this site anywhere!

    PLEASE Fix this. I want to learn to use my wordpress well...but that's impossible without being able to post once in a while! And I can't post if I can't log in!

  2. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 9 months ago #

    Your login here on WordPress.ORG is not related to your site at all - so yes, you do have to create a new account here.

    Have you cleared your browser cache and cookies or tried another browser?

    Have you rest the password using one of these methods?

    http://codex.wordpress.org/Resetting_Your_Password

    Have you checked with your hosting company about any login security?

  3. ClaytonJames
    Member
    Posted 9 months ago #

    Before we get into a discussion surrounding the responsibilities of running your own site on your own hosting account, let's take a look at some additional details just to make sure everyone is on the same page:

    Where can your site be viewed - what's your URL?

  4. Starhorsepax2
    Member
    Posted 9 months ago #

    I HAD an account here. I should not need to create a new one. But I can't find a contact form for whoever runs this site. Yet each time I try to log in HERE it tells me my password is incorrect. Since I always write down the password, I know it is. I reregistered using a different email and using Starhorsepax2 so I wouldn't get a 'that username is taken' message.
    When I clicked on wordpress.org 'lost password' it sends an email to reset password. When I click the link in the password I get 'invalid key'. This suggests to me that wordpress.org is somehow losing or correcting my information.

    I can login to my OWN site just fine. And I do have comments enabled on mine. It is this site that is giving me troubles, no matter how many times I clear cache, or cookies, or which browser I use. And I see nowhere on the site to ask about issues with this site.

    my site is at starhorsepaxdesigns.com and it has other issues that I wanted to post (namely why are links from external images breaking or coming in as links - but I put that on another post)

  5. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 9 months ago #

    Here's another thread on this issue - perhaps it will be helpful - see Otto's replies towards the end:

    http://wordpress.org/support/topic/password-keeps-expiring-for-wordpressorg?replies=32

  6. Starhorsepax2
    Member
    Posted 9 months ago #

    WPyogi, you are correct. It looks like the same kind of unresolved issue.. clearing cookies hasn't helped, different browsers hasn't helped... not a nice thought to realize it's not resolved. And 'impossible' is possible. If more than one person has it, and clearing cookies and cache don't cure it, it does not seem to be on our end.

    I didn't much care for the 'it's impossible' response in that thread either. Yeesh. It's doing it, therefore, it's possible. It's ok to say I have no idea and poke at it as best as one can. (Personally I can't leave puzzles like that alone.) Maybe it's a software glitch, or a piece of dust in the equipment, or a virus....or a ghost is haunting it. But it's not our imagination, whatever it is. Sure hope this second account doesn't start!

Reply

You must log in to post.

About this Topic