WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Contact Form 7 - Spinning Arrow - Cannot submit form, any things I should check? (9 posts)

  1. FionaFell
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi I am having trouble submitting the form on http://www.offloadyourhome.com/

    It is being driven using the Contact Form 7 plugin.

    I can fill it all in, press submit, and then get the spinning arrow. Then nothing.

    I do not have any other plugins installed so cannot 'deactivate' them as provided by the CF7 plugin help.

    Any tips?

  2. Egonis
    Member
    Posted 3 years ago #

    I have the exact same issue -- ever since upgrading to WordPress 3.0 I have had this problem.

    In my case, the e-mail sends, however the spinning arrow runs indefinitely. Users react by clicking 'Submit' dozens of times, all resulting in dozens of e-mails.

  3. yanklperets
    Member
    Posted 3 years ago #

    Just upgraded to CF7 2.3 but I'm still having the spinning arrow issue.

    http://yugntruf.org/about-us/contact-us/

  4. Egonis
    Member
    Posted 3 years ago #

    FYI: I was using Contact Form 8 (the fork which fixed issues with checkboxes) -- it has been abandoned in terms of development, and is not compatible with WordPress 3.0.

    I have switched to Contact Form 7 2.3 and the issue has been resolved.

    I will note, however, that my tables and graphic finesse doesn't work with Contact Form 7 which is annoying.

  5. jkail
    Member
    Posted 3 years ago #

    Getting the same issue. The AJAX post result I get is this:

    <b>Notice</b>: Undefined index: name in <b>/home/content/w/y/o/wyoadmin/html/apps/guidecache/guidesite/wp-content/plugins/contact-form-7/includes/classes.php</b> on line <b>292</b>
    {"mailSent":true,"into":"#wpcf7-f1-p79-o1","captcha":null,"message":"Your message was sent successfully. Thanks.","onSentOk":null}

    Note that the email DOES send, but no confirmation message is provided to the user because of the failed AJAX call.

  6. Valerio1789
    Member
    Posted 3 years ago #

    I have the exact same issue -- ever since upgrading to WordPress 3.0 I have had this problem.

    Look http://sitomaestro.com/cheapest-professional-websites/make-an-appointment/

    Thanks!!

  7. writecraft
    Member
    Posted 3 years ago #

    Had the same thing -- in scripts.js I commented out the 'jQuery(document).ready(function()' funtion, then it worked.

    Also had issue with IIs pretty permalinks, so I modified /includes/classes.php:

    below: function form_html() {
    add: global $post;

    below: $url = wpcf7_get_request_uri();
    add:
    $title = the_title();
    $url = str_replace($title.'/', '/wordpress/index.php?page_id='.$post->ID.'', $url);

    Replace /wordpress/ with the name of the folder where WordPress is installed.

  8. zoltok
    Member
    Posted 3 years ago #

    I am having the same issue. I used writecraft's trick and commented out the jquery function in the scripts file to get things working again as a temporary fix. Thanks!

  9. stevesien
    Member
    Posted 3 years ago #

    yeah me too, commented out line 2 to 10 and it now works. This is in the script.js file in the PLugins>Contact Form 7 folder

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic