WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Constant redirects back to the login page? (7 posts)

  1. bencharity
    Member
    Posted 3 years ago #

    I have Multi-Site setup on WordPress running 3.0.1. I can log in once, but if I ever need to log in again, I get a constant redirect back to the login page.

    I had to reset safari multiple times to get by it. (but later it will do it again). I've seen others mention this problem but no solid solutions seem to have been found. Anyone discovered a fix?

    Thanks in advance

  2. "reset safari"?

    What do you mean by that?

    I would say you need to delete your cookies from your browser cache, but I can't repro this and I use Safari on Windows and Mac. Latest versions.

  3. bencharity
    Member
    Posted 3 years ago #

    Clearing the cache did nothing. Resetting Safari is the most complete clearing process. Safari > Reset Safari (should be about the tenth item down)

    I know that it isn't a common issue, so I'm not expecting people to be able to reproduce it. But I am hoping that someone else has stumbled across this in their own work.

    I've tried:
    Clean install
    Re-downloaded a fresh version of WP
    No plugins
    Multiple browsers (Safari/Chrome/Firefox - all latest on OSX)

  4. bencharity
    Member
    Posted 3 years ago #

    This the redirect loop URL I get:

    http://thecampusstyle.com/wp-login.php?redirect_to=http%3A%2F%2Fthecampusstyle.com%2Fwp-admin%2Fms-admin.php&reauth=1

    It will directly show that I made it into wp-admin in the URL before it kicks me back to wp-login.php

    Also...the redirection only happens when logging into the first blog (parent blog). eg. http://thecampusstyle.com/wp-login.php will trigger the redirect while http://thecampusstyle.com/uga/wp-login.php will login as usual.

  5. Stab in the dark:

    look in the nonces & salts in the config file, make sure they are letters and numbers only, not characters like <>:"{},.;'[]

  6. bencharity
    Member
    Posted 3 years ago #

    Whoa...totally have those characters in my salts! I just let WP generate them for me...I guess I'll go get some new ones.

  7. bencharity
    Member
    Posted 3 years ago #

    Well I went in and edited them down to only contain letters and numbers and it seems to be working in Chrome. When I reach a stopping point I'll reset Safari and see if it's working.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic