WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Spam Captcha
[resolved] Conflict with OSE Firewall (10 posts)

  1. nturillo
    Member
    Posted 1 year ago #

    I installed OSE Firewall plugin, I found that while OSE Firewall and Spam Captcha activated, you are unable to view your site within WP. I deactivated Spam Captcha and it works fine. I do have the latest version of Spam Captcha.

    http://wordpress.org/extend/plugins/spam-captcha/

  2. Sed Lex
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi,

    Do you have any error message ?
    I have installed both plugin in my dev website and there is no problem ... Do you have any website where I can see the issue ?

  3. nturillo
    Member
    Posted 1 year ago #

    There is no error message on my site. I just tried it on my other WP site with both enabled and there's know conflict. I'm going to do so more trouble shooting and compare both WP sites to find out what the problem is. It's not that you can't view the site, It's when you are log in your admin area on WP and go to view your page before you log out. Anyway when I find out more I'll let you know.

  4. nturillo
    Member
    Posted 1 year ago #

    I has something to do in OSE Firewall when "Testing your configuration". I reset my browser tested and it worked fine on both sites. I even tested it in another browser. I went into OSE Firewall and did a "Test your configuration". If you go to view your site within WP you end up viewing your page not found error in the OSE Firewall Settings. I'll make short video of the problem and send you a link so you can see just what it's doing.

  5. nturillo
    Member
    Posted 1 year ago #

    Here's more info, When I do a test Test your configuration in OSE Firewall it leaves a cookie in my browser from my site. For some reason Spam Captcha doesn't like it. I delete that cookie and it works fine. Strange!

  6. Sed Lex
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    What is the name of that cookie ?

  7. nturillo
    Member
    Posted 1 year ago #

    The cookie is the name of my site. I also run WP on my Mac using MAMP and tried it there, it does the same thing. The cookie I received is localhost, if I delete it, everything works until I do another Test your Configuration with OSE Firewall. If I disable Spam Captcha everthing works fine even with the cookie still in the browser. If I enable Spam Captcha with the cookie still in the browser then the problem is back, until I delete it again. I's got to be some script in the cookie that Spam Captcha doesn't like.

  8. Sed Lex
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Could you paste here the content of the cookie ?

  9. Sed Lex
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    If I click on test your configuration I do not see your cookie ...

  10. Sed Lex
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Could you give me any additional information ?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.