WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

configure autop linebreaks? (6 posts)

  1. Dylan Kuhn
    Member
    Posted 10 years ago #

    Just installed 0.72 - everything looks nice except that it's sticking
    's inside my <pre> tags. Maybe this is a bug, reading the Features page, or is there a something else I need to turn on/off?

  2. Cena
    Member
    Posted 10 years ago #

    Take a look at the 29 October entry for the dev blog. That may be helpful to you.

  3. skeen
    Member
    Posted 10 years ago #

    Does WordPress use nl2br()?

  4. Dylan Kuhn
    Member
    Posted 10 years ago #

    The Oct 29 entry provides a way to get old linebreaks out - I'm seeing linebreaks being put in where they shouldn't be. I'm wondering if it might be because I'm on Mac OS X and there is some difference in regexp handling in PHP... :(

  5. Anonymous
    Unregistered
    Posted 10 years ago #

    i've got the same problem in my posts with the <pre> tag. there are still automatic linebreaks within these tags and they are useless ;)
    They are not in the database. how do i get rid of them ?

  6. Alex King
    Member
    Posted 10 years ago #

    This is a bug in the autop code, it has been reported before but no one has fixed it yet. If any regex gurus want to help out, please do. I'd be happy to show you where the code is.
    Also, I think we need to add a couple per post features:

    • [x] Auto Formatting
    • [x] Smart Quotes

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.