WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Completely ruined wordpress (4 posts)

  1. Tanya
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hi,

    My image uploader and tag input have not been working so I found an article (http://wordpress.org/support/topic/164999?replies=1). I followed the article and deleted the wp-includes and wp-admin and re-uploaded them from a new download of wordpress.

    Now all I get when I go to my website http://www.dwellupon.net is:

    Warning: require_once(/home/content/20/4616620/html/wp-includes/wp-db.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/content/20/4616620/html/wp-includes/functions.php on line 2772

    I need help, what can I do to fix this?

  2. Tanya
    Member
    Posted 4 years ago #

    I have the site up and running now. It seems that the entire wp-includes folder didn't upload. My problem now is that if you go to edit a post only the html editor works and not the visual, it still will not add any media either.
    How can I fix this?

  3. Tanya
    Member
    Posted 4 years ago #

    Ok the visual editor is working now but still no image upload. The tutorial page isn't helping either.

  4. Samuel B
    moderator
    Posted 4 years ago #

    what happens on the image upload?
    you might try chmod 777 on /wp-content and uploads folders
    chmod back to 755 after uploading an image and it should continue working

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic