WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Custom Post Widget
[resolved] Compatinility issues with Events Manager (5 posts)

  1. pzh20
    Member
    Posted 1 year ago #

    I've been having an on-going issue with the Content Blocks being overwritten with data from the Events Manager plug-in. There is a suggestion it's a coding issue, but I am not experienced enough to say either way.

    Here is the link to a support issue I raised with the Events manager developer (http://wordpress.org/support/topic/link-from-calendar-to-page-with-widget?replies=24#post-4142955) which I wondered if you could review then possibly discuss the issue with the developer there.

    Yours is the best method I have found so far to select individual 'posts' for a page.

    Regards
    Pete

    http://wordpress.org/extend/plugins/custom-post-widget/

  2. pzh20
    Member
    Posted 1 year ago #

    After studying your code and reading up on Widget development, I see you have an option to 'apply_filters'. It has been suggested that this function should only be used within the loop - I am not sure if this is true or not, however as I couldn't find any documentation for this option, I clicked the "Do not apply Content Filters" option and my problem went away!

    Could you please describe the usage of this option as it's been causing me many issues for many weeks.

    Regards and thanks
    Pete

  3. pzh20
    Member
    Posted 1 year ago #

    After ticking the "Do not apply Content Filters", the block is displayed without the html tags. When I switch it back, the html tags work again.

    Regards
    Pete

  4. pzh20
    Member
    Posted 1 year ago #

    Continuing to try my own support, I looked at the live version of this site and even with the "Do not apply Content Filters" ticked, the HTML tags are there.

    I have check that every plugin is the same, I have deactivated all the plugins but nothing changes.

    I've listed all the filter hooks for the_content, and they match across site but still the output is different.

    Regards
    Pete

  5. pzh20
    Member
    Posted 1 year ago #

    OK, I have re-installed TinyMCE Advanced plugin and now the <p> tages have re-appeared.

    Pete

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.