WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Global Content Blocks
[resolved] compatibility with wordpress 3.5.1 (15 posts)

  1. RahimTSNE
    Member
    Posted 1 year ago #

  2. benz1
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I haven't had any problems with it or been notified of any issues.

  3. Miki Garcia
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi, I tried it with 2 diferent blogs with wordpress 3.5.1 and it doen't work; not introduce the info in the table

  4. Miki Garcia
    Member
    Posted 1 year ago #

    Sorry, if I create the contente block in the page, it works, if I create it in the plugin, it not works

  5. benz1
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    It's working fine for me for blocks created via the page/post or via the plugin settings page. Could it be conflicting with another plugin?

    When you say "it not works" what exactly is it doing or not doing?

  6. Miki Garcia
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi benz1 and thanks for your quik response.

    I disabled the other active plugin and the problem persists.
    Can create GCB via page/post but not in plugin settings.

    When perform these steps:
    I go to the plugin settings page and click in "Add a New Content Block"
    Fill all the fields
    Click the Save button
    Get the message "entry inserted!"

    But the new GCB not apears in settings page and the database is not updated.

    The same problem when I want update via page/post a GCB created , not update the database.

  7. Samarama
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    Not to pile on, but I'm seeing exactly the same thing on a fresh install of WP 3.5.1.

    Installs OK, adds the table to the DB, tells me "entry inserted" when I add a new block, but the new item is not added.

  8. benz1
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Will ask my developer to have a look to see if he can replicate the issue.

  9. benz1
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Looks like there is a bug in the latest version uploaded a couple of days ago. I'll update it later today. Apologies for the inconvenience.

  10. benz1
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    v1.5.6 with a fix is now available on the repository.

  11. Samarama
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks for the quick update! This is working for me now.

  12. Miki Garcia
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks benz1 for the quick update, but after update I can't activate the plugin (wordpress 3.5.1)

  13. benz1
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    What happens when you try? Maybe try deleting the plugin and reinstalling?

  14. Miki Garcia
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi benz1 thanks again,
    Nothing, when I active it, the page tells that it's activated but still not activated:appears again button to activate.

    Installed 1.5.3 and works fine

  15. benz1
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Sorry but we have been unable to replicate this. Still looking, trying various scenarios but can't see any reason for it at this stage...

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.