WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Comments not working as "pop-ups" (19 posts)

  1. mr-spud
    Member
    Posted 7 years ago #

    when a click is recived at the comments(0) should this automatically open in a new window or is there a script to add to the page if so does anybody know and what page do i add it too? thanks

  2. mr-spud
    Member
    Posted 7 years ago #

    also from readin other threads i realised that if i uncommented the <?php comments_popup_script();?> in header.php then this should rectify the problem which it doesn't

  3. moshu
    Member
    Posted 7 years ago #

    Do the comments work if your switch to the default or the classic theme?

  4. mr-spud
    Member
    Posted 7 years ago #

    this is only on classic theme perhaps i should try default. i will post within a few minutes.

  5. moshu
    Member
    Posted 7 years ago #

    BTW, where is your blog?

  6. red-star
    Member
    Posted 7 years ago #

    The site is also loading very very slow, and Im having a 4 mb connection over here :(

  7. mr-spud
    Member
    Posted 7 years ago #

    i don't see the <?php comments_popup_script();?> un-commented in the default header.php?

  8. mr-spud
    Member
    Posted 7 years ago #

    http://www.mr-spud.co.uk is where my blog is, yeh im only on 256kb/sec up so not very good =( getting upgrade soon!!=D

  9. moshu
    Member
    Posted 7 years ago #

    It doesn't matter what your connection is - unless you are hosting it on your box. Are you?

  10. mr-spud
    Member
    Posted 7 years ago #

    ok, i added the line <?php comments_popup_script();?> just above the </head> well 2 lines above it and it works now, but not on classic anyideas as thats what i have cutomized?

  11. mr-spud
    Member
    Posted 7 years ago #

    the site is hosted by myself. and i think it has been running slower as it has soo much rubbish in the root like 1.56GB! =O

  12. mr-spud
    Member
    Posted 7 years ago #

    the site is also underconstruction. so no content on it yet, i have like 5/6 templates thats why root is so large

  13. moshu
    Member
    Posted 7 years ago #

    I just don't get it. No content and 1.56 GIG? Are you kidding? Even if you have 20 files in a theme, it shouldn't be that big.
    There is something seriously wrong with your "customization"...

  14. mr-spud
    Member
    Posted 7 years ago #

    the content is in the root folder, but nothing on the current template e.g links and load of unwanted images from recent templates anyways anyideas on the problem?

  15. moshu
    Member
    Posted 7 years ago #

    the content is in the root folder
    What content? WP content? WP content never is in "root" - it is always in the database.

  16. mr-spud
    Member
    Posted 7 years ago #

    nooooooooo, i was on about the site content, the WP content is in the database - yeh, otherwise it wouldn't work?

  17. mr-spud
    Member
    Posted 7 years ago #

    do you know what the problem is with the pop-up in the classic theme?

  18. Doodlebee
    Member
    Posted 7 years ago #

    >>ok, i added the line <?php comments_popup_script();?> just above the </head> well 2 lines above it and it works now, but not on classic anyideas as thats what i have cutomized?<<

    Is there a link? All you should need is that line between your <head></head> tags. If you don't have a link, could you post the contents of your header.php file?

  19. mr-spud
    Member
    Posted 7 years ago #

    thanks, i sorted it! wahoo, thanks

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags