WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Comments not showing (10 posts)

  1. Janet
    Member
    Posted 10 years ago #

    The comments aren't showing on my blog, but if I check the admin section, I can view them. How can I fix this?
    Page url: http://fuzzypinkslippers.com

  2. Janet
    Member
    Posted 10 years ago #

    That doesn't help. I'm not moderating the comments, so they should be showing up, right?

  3. TechGnome
    Moderator
    Posted 10 years ago #

    In your template, there should be a div tag with class="feedback" set. 1) Is it there? and 2) what is in it?
    Example, mine looks like this:
    <div class="feedback">
    <?php link_pages('
    Pages: ', '
    ', 'number'); ?>
    <?php $my_post_tile = the_title('', '', FALSE); ?>
    <?php comments_popup_link('No comments about "'.$my_post_tile.'"', 'One comment about "'.$my_post_tile.'"', '% Comments about "'.$my_post_tile.'"', '', 'Please, no more comments.'); ?>
    </div>

    Yours should look like this:
    <div class="feedback">
    <?php link_pages('
    Pages: ', '
    ', 'number'); ?>
    <?php comments_popup_link('Comments (0)', 'Comments (1)', 'Comments (%)', '', 'Please, no more comments.'); ?>
    </div>

    TG

  4. Mark (podz)
    Support Maven
    Posted 10 years ago #

    Have you compared what you have on the site to what was in the original WP file ?
    It seems to me there may be a difference ?

  5. Janet
    Member
    Posted 10 years ago #

    TechGnome, except for the '', 'Please, no more comments.' part, that is EXACTLY what my coding looks like right there.
    podz, I've been trying to compare the original WP file, but I can't find any differences when it comes to the comments section.

  6. TechGnome
    Moderator
    Posted 10 years ago #

    Ok, after that DIV tag, there should be some code for the trackback RDF, then this line:
    <?php include(ABSPATH . 'wp-comments.php'); ?>
    It seems that's what actually prints out the comments. I double checked the source from my site, and comments are after the RDF data, which is where that code falls.
    Double check to make sure that is still in your template.
    TG

  7. Janet
    Member
    Posted 10 years ago #

    That's still in my template.

  8. TechGnome
    Moderator
    Posted 10 years ago #

    Hmmm.... interesting.... It says there are 4 comments (on one of the posts), when I click it though.... it says "No comments"..... something isn't right.
    1) Have you installed any hacks of any kind?
    2) Try getting a new copy of wp-comments.php and see what happens.
    3) Check your options and make sure that the URL for the site is right (that is is fuzzypinkslippers.com and not http://www.fuzzypinkslippers.com)
    TG

  9. Janet
    Member
    Posted 10 years ago #

    Could it have anything at all to do with my not including all of the original css (from wp-layout.css)?

  10. jammxz
    Member
    Posted 10 years ago #

    hi, i think i messed up somewhere. i accidentally deleted my user ID (the one i imported from MT) and all the posts disappeared. what i did is to export from MT and import again in WP, but my comments kinda messed up, it doesn't show on my index page and even while i Edit the entries, however i can view it in Edit Comments [Latest Comments]. can somebody help me please? Thanks!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.