WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[Comments issue] Doh! Something has gone wrong (8 posts)

  1. playa79
    Member
    Posted 7 years ago #

    Hi all,

    I'm having strange problem with comments at my site, running the newest WordPress (2.0.5) and Regulus theme.

    I allow everyone to post a comment (no registration required). So whenever user posts a comment, WordPress displays following message:

    "Doh!Something has gone wrong, the page you're looking for can't be found.

    Hopefully one of the options below will help you

    You can search the site using the search box to the right
    You could visit the homepage
    Or you could have a look through the recent posts listed below, maybe what you're looking for is there......"

    This is very strange because, even the error message is displayed, the comment is succesfully posted!!!

    At first I thought it's the issue with "Recent comments" plugin. But I've deactivated it, cleared my cache and still did not solve the problem.

    The other strange thing is that whenever the user wants to change his current user name, WordPress displays message "Sorry, no posts found matching Your criteria". So the only way to change username is to clear the browser cookies!!!

    Please help me guys. This is very confusing...

    Thanks much in advance.

  2. Chris_K
    Member
    Posted 7 years ago #

    A link would be helpful.

    But if I had to guess...

    It sounds like your Permalinks are broke. Check that page for troubleshooting tips.

    In particular, confirm with your host that mod_rewrite and AllowOverride are both on and enabled.

  3. playa79
    Member
    Posted 7 years ago #

    So sorry, I've forgot to post the link to my site.

    Here it is:

    http://www.juju.pl

    Please let me know if You have any ideas

  4. Chris_K
    Member
    Posted 7 years ago #

    Good news. I was wrong, your permalinks function. :-)

    Granted, that doesn't solve your problem, but at least it can be eliminated.

  5. playa79
    Member
    Posted 7 years ago #

    Hmmmm. What do You mean by that? How can I eliminate the problem?

  6. Chris_K
    Member
    Posted 7 years ago #

    Well, I meant my first post was wrong.

    If you change themes (perhaps to Default) does the problem still happen?

  7. playa79
    Member
    Posted 7 years ago #

    when Default theme activated, the problem is gone...

    ;-(

  8. playa79
    Member
    Posted 7 years ago #

    I believe this is because I've upgraded to WordPress 2.0.5...

    Can You please tell where can I download previous version? I can't find it...

    Is it possible to simply downgrade?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags