WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Jetpack by WordPress.com
[resolved] Comments are temporarily unavailable? (10 posts)

  1. kerriqueen
    Member
    Posted 5 months ago #

    My readers have informed me that whenever they try to post a comment on my blog, it says that the service is temporary unavailable. I went to do a test comment and it says the same for me. I am using Jetpack's comment system. This has been an issue for 24-hours.

    https://wordpress.org/plugins/jetpack/

  2. Are you using Dreamhost to host your site?

  3. kerriqueen
    Member
    Posted 5 months ago #

    Yes I am using DreamHost.

  4. Ok. Comments should be working fine now. This post explains what happened.

    http://wptavern.com/the-combination-of-jetpack-and-dreamhost-security-settings-lead-to-lost-comments

  5. Ipstenu-DH
    DreamHost Rep
    Posted 5 months ago #

    If you're still having this, please open a ticket and tell us it's a jetpack issue.

    We THOUGHT we rebooted everything who had the problem (forcing the new, fixed, rules down, but clearly we missed a couple). Sorry about that. I need a nap :/

  6. kerriqueen
    Member
    Posted 5 months ago #

    Thank you for your help! The issue is resolved. :)

  7. vitorhugo
    Member
    Posted 5 months ago #

    I guess jetpack has the same issue with Bluehost as well… Even when I have a logger user, the system doesn't recognized.

  8. Richard Archambault
    Happiness Engineer
    Plugin Author

    Posted 5 months ago #

    vitorhugo, do you still have this issue? If so, have you asked Bluehost for assistance?

  9. vitorhugo
    Member
    Posted 5 months ago #

    @richardmtl: I opened a ticket asking if they change something…

    I did try a "clean run" (basic theme and no plugins, except jetpack). The issue is same, for me, an endless "Submitting Comment…" and the comment is lost.

    Waiting for the reply

  10. vitorhugo
    Member
    Posted 5 months ago #

    Well, bluehost replied. But… in between occurs the jetpack security issue. And they didn't respond what I asked.

    But, in the middle as this looked a little deeper in my installation (the comments apparently are working now) and I guess some issue with my security plugin and a blocked xmlrpc in .htaccess file (I think).

    Anyway, now is working! I guess.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic