WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

comments and related posts in wrong place. (4 posts)

  1. alextoddanderson
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello! I host http://www.disneyspectrum.com and I recently noticed that many elements pertaining to the discussion portion of my posts are haywire. If you click the link above and view one of the posts, you'll see it. I recently edited the theme CSS to get rid of the gray sharing box below the post so I am assuming I messed something up on that CSS page, though it started doing this a few weeks later.

    I tried disabling all plugins and nothing changes. Any help you can provide would be great. It bugs me so much! [Moderator note: help is provided only here - please don't offer to give access to your site to anyone on a public forum] Thank you!

  2. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    Those problems are likely due to mark-up errors -- see this:

    http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fdisneyspectrum.com%2F477&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0

    Unclosed, stray or other tag errors cause CSS to not work right.

    See this for more - http://codex.wordpress.org/Validating_a_Website

  3. alextoddanderson
    Member
    Posted 1 year ago #

    How should I go about fixing these errors? Is there a service or plugin that will autocorrect these for me?

  4. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    Nope, you have to use the validator results to find them in either your content or php files (or sometimes they are due to a plugin). If that's beyond you, you could consider hiring someone:

    http://jobs.wordpress.net/

    Generally, it's not that hard - likely the errors are in the content - read the page I linked to above.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic