WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Comment Subscription Pointing to Wrong Site Address (8 posts)

  1. SmashAttack
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi everyone,

    I am hosting a wordpress blog on bluehost. Since I transitioned from a different blogging software, I first set everything up with the direct site address (e.g. 66.x.x.x/~smashatt/) and then had wordpress point to my correct domain name later.

    The problem that I am having is that when someone subscribes to comments, wordpress sends them e-mails with links in the format of 66.x.x.x/~smashatt/blahblahblah instead of my domain name. The links they are sending are also broken links.

    Can anyone provide a solution?

    Thanks,
    Smash

  2. James Kirk
    Member
    Posted 2 years ago #

    So, on the "Settings/General" tab in the WordPress Address (URL) & Site Address (URL) text boxes, you have what, right now?

  3. SmashAttack
    Member
    Posted 2 years ago #

    WordPress Address (URL): http://www.smashattackreads.com
    Site Address (URL): http://www.smashattackreads.com

  4. James Kirk
    Member
    Posted 2 years ago #

    Okay, I just submitted a comment to your top post. If I understand your problem, I should get bad links coming to me when others leave a comment, correct? I'll let you know if I do.

    You may have to do a search and replace in your DB to change the instances of the IP address you originally used with your URL that you changed to :(

    This "could" help you: http://wordpress.org/extend/plugins/search-and-replace/

    Question, I just received the email for subscribing to your comments, and your site looks to be on WordPress.com. Is that so?

  5. SmashAttack
    Member
    Posted 2 years ago #

    Um, I'm hosting with BlueHost and not using .com. How strange!

    Did the links lead you to my test blog http://66.147.244.216/~smashatt? My husband is taking what you said and looking into it. He thinks you might be on to something... :)

  6. James Kirk
    Member
    Posted 2 years ago #

    Yeah, the links in the email were to the test blog. Are you using the JetPack plugin to take advantage of WP.com's email subscriptions?

    Could be a case where they have your old address (the test) and not the new? I've never used JetPack, but I would try uninstalling and reinstalling (assuming you're using that, of course :) )

  7. SmashAttack
    Member
    Posted 2 years ago #

    So, I think the Jetpack thing worked! I will test on a new post tomorrow. THANK YOU!

  8. James Kirk
    Member
    Posted 2 years ago #

    The pleasure is all mine!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.