WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Comment form missing/comments not publishing (8 posts)

  1. LiiaAnn
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi all,

    I updated my wordpress last week to the latest version (automatic updates) and since then have had 5 or so people either unable to see the comment form completely OR they submit a comment but it doesn't publish. It's nowhere to be found, not even in the spam folder.
    While some have this problem, the comments work as usual for others!
    Anyone else had this problem? It's irritating that I can't figure it out.
    I've currently got 6 comments on my latest post but 5 others have been unable to submit their comment.
    I hadn't had an issue at all until the update a few days ago.

    Any help would be appreciated.
    Thanks!

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 3 years ago #

    Have you tried:

    - deactivating all plugins to see if this resolves the problem? If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    - switching to the Twenty Ten theme to rule out any theme-specific problems?

  3. LiiaAnn
    Member
    Posted 3 years ago #

    Yeah I had a read through the forum and tried them both. Unfortunately it's not ALL readers who try to comment, only about half which in itself is a mystery.
    This is the first problem I've ever had with wordpress and it's a doozy!

  4. esmi
    Forum Moderator
    Posted 3 years ago #

    Try to find a common denominator amongst these users. For example, are they all using the same browser? The same browser version? The same OS?

  5. LiiaAnn
    Member
    Posted 3 years ago #

    No they had different OS's, different browsers and were in different countries.
    So puzzling..
    I've tried downgrading WP and upgrading again but same issue.

  6. esmi
    Forum Moderator
    Posted 3 years ago #

    Any common time slots?

  7. LiiaAnn
    Member
    Posted 3 years ago #

    Yeah it was all within the span of about two hours on Sunday night (Aussie time) and Friday morning (Aussie time)

  8. esmi
    Forum Moderator
    Posted 3 years ago #

    I wonder if there was a heavy server load at that time? Are you on a shared server? Do you have access to error logs?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic