WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Comment Error (28 posts)

  1. Eris Principle
    Member
    Posted 9 months ago #

    Our website is Finger-Play.net, a game app review site. Right now the only way people can comment is through Firefox, they can't seem to do it while using Chrome. I've deactivated all the plug-ins and it still doesn't work. I don't even get a error message, just a simple white screen.

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 9 months ago #

    Have you tried:

    - deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    - switching to the default theme to rule out any theme-specific problems.

    - resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

    - re-uploading all files & folders - except the wp-content folder and wp-config.php & root .htaccess files - from a fresh download of WordPress. Make sure that you delete the old copies of files & folder before uploading the new ones.

  3. Eris Principle
    Member
    Posted 9 months ago #

    Yeah, I did all that.

  4. esmi
    Forum Moderator
    Posted 9 months ago #

    Can we see the site using the default Twenty Thirteen theme with all plugins deactivated?

  5. Eris Principle
    Member
    Posted 9 months ago #

    Alright twenty thirteen theme and all plugins have been deactivated.

  6. esmi
    Forum Moderator
    Posted 9 months ago #

    And...?

  7. Eris Principle
    Member
    Posted 9 months ago #

    Nothing, I'm still getting the blank screen when I try commenting on chrome. Firefox works but not chrome.

  8. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 9 months ago #

    Have you tried reinstalling Chrome?

  9. Eris Principle
    Member
    Posted 9 months ago #

    Yes, but it's happening to everyone who visits the site. A friend had to text me that there's a problem with chrome allowing comments. I checked and there is a problem with only chrome.

  10. esmi
    Forum Moderator
    Posted 9 months ago #

    The site is not using the 2013 theme...

  11. Eris Principle
    Member
    Posted 9 months ago #

    I checked it when the theme was changed 2 hours ago and it was still not working.

  12. esmi
    Forum Moderator
    Posted 9 months ago #

    We really need to see it.

  13. Eris Principle
    Member
    Posted 9 months ago #

    It's already up. All plugins have been deactivated

  14. Eris Principle
    Member
    Posted 9 months ago #

  15. Eris Principle
    Member
    Posted 9 months ago #

    I've also noticed that I can't login into my admin panel while using chrome but with firefox everything works. I wonder if this problem is an offshoot of that.

  16. esmi
    Forum Moderator
    Posted 9 months ago #

    It's always possible that there's a problem in your copy of Chrome. Not heard any feedback from the "Think Tank" yet.

  17. Eris Principle
    Member
    Posted 9 months ago #

    It's can't be from just my chrome, I've experienced on different computers and so have my other team mates that help run the site.

  18. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 9 months ago #

    FWIW, I tried commenting on your site and in Chrome it did fail - got a WP 404 page.

  19. Eris Principle
    Member
    Posted 9 months ago #

    < Wpyogi
    Was your post "test this comment?" Because it shows up in the comments section for approval.

  20. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 9 months ago #

    That was probably from Firefox - tried both to make sure it was Chrome only. Is there only one comment like that? I tried a few times on Chrome but only once from Firefox - saw that one worked okay.

  21. esmi
    Forum Moderator
    Posted 9 months ago #

    So a Chrome-specific issue, perhaps?

  22. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 9 months ago #

    I just tried commenting on a test site of mine using twentythirteen, no plugins - in Chrome - and it worked okay.

    Hmmm...?

  23. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 9 months ago #

    Sorry for the dups - I think the forums are having issues too?

  24. Eris Principle
    Member
    Posted 9 months ago #

    @Esmi
    Yeah, it's a chrome specific issue. Our team got a few people to try and comment on our website, and those who use Chrome only get the 404 error. So right now I have two issues that are both Chrome related, admin sign-in doesn't work for Chrome and neither does user comments while on chrome. If I have to uninstall wordpress, I would have to ask my team-mates about that.

    @WPyogi
    I only see the one comment in the comments section.

  25. Eris Principle
    Member
    Posted 9 months ago #

    By the way my site is hosted on Kionic

  26. esmi
    Forum Moderator
    Posted 9 months ago #

    Yeah, it's a chrome specific issue.

    Have you been able to tie it down to any specific version/build of Chrome?

  27. Eris Principle
    Member
    Posted 9 months ago #

    Nope, not as yet. I'm thinking I might have to uninstall wordpress but because this site is for a class, we'll have to discuss it with the professor before we do anything drastic.

  28. Eris Principle
    Member
    Posted 8 months ago #

    I figured the issue had to do with the database not being linked to it's user. After I connected the two I am able to sign in to my wordpress site using chrome.

Reply

You must log in to post.

About this Topic