WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Collapse-O-Matic
[resolved] Collapse Comments Not Working (20 posts)

  1. UndergroundFlix
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have used the code posted by terryago to expand comments but nothing happens when I click the link on my page.

    Terryago Page Link: http://wordpress.org/support/topic/plugin-jquery-collapse-o-matic-roll-your-own-elements-ideas?replies=45

    Please visit any post at http://www.UndergroundFlix.com to see for yourself.
    [I recommend using Chrome, Firefox or Safari with 'adblock plus' installed]

    I installed the plugin and then tried several examples from the documentation page and those were not successful.

    This looks tacky right now and I am seeing thousands of viewers a day, please help me with this as soon as possible. I will keep the plugin activated and code enabled until a solution is found.

    My main purpose is to have expandable comments to help keep the simplified look of my theme. Please help.

    http://wordpress.org/extend/plugins/jquery-collapse-o-matic/

  2. UndergroundFlix
    Member
    Posted 1 year ago #

    Since I am OCD and I care about what the text looks like ... I changed all of the text to make it appear as UGF on my site where the collapsable comments should be. I hope you can figure out what I changed by looking at the site. If not I would be more than willing to change it back. I am monitoring my email constantly for a response haha

    I tried putting the code in my .css to remove the arrow but I was unsuccessful. I don't have much knowledge with code but I have been able to build from the little I know through research . I can't figure this one out. Where am I supposed to pate the code? I search the .css for 'comment' and posted it above that with no results. Code is pasted below.

    #commentCollapse.collapseomatic {
    	background: none !important;
    	color: #852D2B;
    }
  3. Baden
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Roll back to version 1.4.9 Your site has an issue with livequery. We are working on figuring out what causes this and will issue a fix in the next release. In the mean time, use version 1.4.9.

    Now wash your hands, turn the door handle 3 times... better wash your hands again, the door handle might have germs!

  4. UndergroundFlix
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you for the quick response. I will attempt this fix later today when I get some time and get back with you.

  5. UndergroundFlix
    Member
    Posted 1 year ago #

    I went ahead and deleted the earlier version and replaced it with 1.4.9 as requested. This seems to have fixed half of the problem.

    Now when I click 'Leave A Comment' it changes to 'Collapse' but no comment form appears in the intended area. Suggestions?

  6. Baden
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    can you post exactly how you are using the shortcode / roll-your-own method in your theme? It seems you are using force_content_collapse... try removing that.

  7. UndergroundFlix
    Member
    Posted 1 year ago #

    I posted the code from this page: http://wordpress.org/support/topic/plugin-jquery-collapse-o-matic-roll-your-own-elements-ideas?replies=45

    Code straight from my single.php file ---

    <span id="commentCollapse" class="collapseomatic">
    				<?php
    				if ( comments_open() ) :
    				  comments_popup_link('Leave a comment ↓', '1 comment ↓', '% comments ↓');
    				endif;
    				?>
    				</span>
    				<span id="swap-commentCollapse" class="collapseomatic" style="display: none;">Collapse ↑</span>
    				<?php edit_post_link('Edit →', '| ', '' ); ?></p>
    
    				<div class="content_collapse_wrapper"><div id="target-commentCollapse" class="collapseomatic_content force_content_collapse">
    				<?php comments_template( '', true ); ?>
    				</div></div>

    Eventually I will replace the text with an image and have them click the image to expand the comment form and comments ... but I want to get it functioning first.

    I will search for force_content_collapse and make some adjustments to see what happens. Let ne know what you see in the code.

  8. UndergroundFlix
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have removed the suggested code force_content_collapse - it was located on the third line from the last of the code pasted above. The comment form is still not showing up.

  9. Baden
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Ok, we'll post code that works. Please stand by.
    Here it is:

    <span id="commentCollapse" class="collapseomatic noarrow">
    <?php
    	if ( comments_open() ) :
    		comments_popup_link('Leave a comment ↓', '1 comment ↓', '% comments ↓');
    	endif;
    ?>
    </span>
    <span id="swap-commentCollapse" style="display: none;">Collapse ↑</span>
    <div id="target-commentCollapse" class="collapseomatic_content">
    	<?php comments_template( '', true ); ?>
    </div>

    And a demo: http://spacedonkey.de/646/collapse-o-matic-highlander-findme-test/

    Let us know if that works for you.

  10. UndergroundFlix
    Member
    Posted 1 year ago #

    That works! Thank you so much for your time, your effort and your great customer service. For future reference, what was the problem? I appreciate your help.

  11. Baden
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Glad to hear the issue was resolved. It seems the code you where using was based on either a older version of the plugin... or it was just not correct.

    Either way, glad you got things working! Please vote for Pedro!

  12. UndergroundFlix
    Member
    Posted 1 year ago #

    Does this mean that I can upgrade to the latest version again? You had me roll back to 1.4.9 at one point and I am still using that.

  13. Baden
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Yes, please give it a try... it should work for you. Regardless, please let us know of your results.

  14. UndergroundFlix
    Member
    Posted 1 year ago #

    Unfortunately when I upgrade to the most current version - no comments no longer appear. I will revert back to 1.4.9 for now but I thought you should be aware.

  15. Baden
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Which version? the most current version on WordPress is 1.5.1 - this is not recommend for you. 1.5.2c is only available at the Plugin Oven for testing before we push it to the WordPress repo.

  16. UndergroundFlix
    Member
    Posted 1 year ago #

    I updated through WordPress the first time. I then went to Plugin Oven and downloaded your latest build (1.5.2c) but it was still causing problems. Once the link was clicked, nothing happend. No comment form showed up and no comments were displayed and the text link stayed the same.

  17. Baden
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    ok, dial back to 1.4.9 for now... we'll continue to suss out a universal solution. Stay tuned for more.

  18. UndergroundFlix
    Member
    Posted 1 year ago #

    New question until that get's resolved, this may need to be in a separate post and I can do that if necessary.

    I want to replace the link that says 'Add/View Comments' with an image that says the same (for styling purposes) - I was able to easily do this with the 'Hide Comments' link but the 'Add / View Comments' is tricky because the link changes depending on whether comments are present or not. I need one image to appear instead of the three different options that you currently have . It will simply read 'Add / View Comments'. How can I alter the code to replace these three variables with one image.

    IMG SRC - http://undergroundflix.com/wp-content/uploads/2013/01/addviewexternallinks.jpg

  19. Baden
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    This is not really related to our plugin... but you could use something like:
    <a href="<?php comments_link(); ?>"><img src="bla_bla_bla" /></a>
    http://codex.wordpress.org/Function_Reference/comments_link

  20. narfonix
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello Baden,

    Just wanted to mention that I noticed an issue earlier and when I rolled back to version 1.4.9 it resolved my issue as well.

    Thanks for posting a temporary solution here!

    Thanks.
    alex

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic