WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Code Help Needed (1 post)

  1. uncommondepth
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am using NextGen Gallery and WP Simple Paypal Shopping Cart to add ecommerce functionality to my site. The two work well in the gallery setting, but when I go to use an image from the gallery in a blog post it display broken code as follows:

    <a href="http://www.robertamurray.ca/wp-content/gallery/acrylic/too-cold-for-rain.jpg" title="Too Cold For Rain - 10x14&quot;<br />
    <object><form method="post" class="wp-cart-button-form" action="" style="display:inline" onsubmit="return ReadForm(this, true);"><input type="submit" value="Add to Cart" /><input type="hidden" name="product" value="Too Cold For Rain" /><input type="hidden" name="price" value="300" /><input type="hidden" name="product_tmp" value="Too Cold For Rain" /><input type="hidden" name="shipping" value="25" /><input type="hidden" name="cartLink" value="http://www.robertamurray.ca/blog" /><input type="hidden" name="addcart" value="1" /></form></object>" class="shutterset_singlepic2021" >

    The problem is the ending </object> tag closes the entire a link, when it should be closed after the class="shutterset_singlepic.... tag. I have tried to look to find where I could fix this, but I don't really have a clue where to look for the error.

    My coding skills and knowledge aren't great, but I can probably figure it out if I at least knew where to look. I think it has to be in a wordpress file, as I've gone through all the wp-spsc code (I think), and most of the NextGen ones as well.

    Can anyone help me?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic