WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

SSL Insecure Content Fixer
[resolved] chrome still reports insecure content (7 posts)

  1. Michael Boldin
    Member
    Posted 7 months ago #

    installed, running smoothly - still getting insecure content errors in both firefox and chrome.

    I did a view source and can't seem to locate the issue. And unfortunately, WPengine considers the https plugin to be disallowed.

    Any suggestions?

    http://wordpress.org/plugins/ssl-insecure-content-fixer/

  2. webaware
    Member
    Plugin Author

    Posted 7 months ago #

    G'day Michael,

    First suggestion is that you provide a link to the site, so that I can see what's going on :)

    cheers,
    Ross

  3. Michael Boldin
    Member
    Posted 7 months ago #

    ha! my bad, sorry!

    https://shop.tenthamendmentcenter.com/checkout/

    thanks so much for taking a look.

  4. webaware
    Member
    Plugin Author

    Posted 7 months ago #

    G'day Michael,

    You have two problems I can see.

    1. CSS for revslider is loading the Open Sans font from Google Fonts without SSL -- just comment out that line (near top), you're already loading Open Sans twice!

    https://shop.tenthamendmentcenter.com/wp-content/plugins/revslider/rs-plugin/css/captions.css

    2. the background image you've picked for your theme is being loaded without SSL, see if you can set the URL to https in the theme admin; see line 61 of the generated CSS:

    https://shop.tenthamendmentcenter.com/wp-content/blogs.dir/60/files/wp-less/dt-the7/css/custom-c678c6b8ef.css

    cheers,
    Ross

  5. Michael Boldin
    Member
    Posted 7 months ago #

    awesome, I really appreciate the help! It seems to be resolved simply by fixing the issue on #2 - the background image.

    I did that first and didn't even touch the google font issue - although I probably should anyway - and the padlock looks good.

    thank you.

  6. webaware
    Member
    Plugin Author

    Posted 7 months ago #

    ah, note that I was seeing the cart page, so maybe check that to see if your revslider is loading open sans over http.

    cheers, Ross

  7. Michael Boldin
    Member
    Posted 7 months ago #

    Making it easier, I just deactivated revolution slider - not using it on my shop subdomain. Thanks again for the help!

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.