WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Chosen different Database prefix now CSS is not working (5 posts)

  1. MHV.nl
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    i am pretty new here. just installed my second blog and WP said I had to choose a different Prefix so i changed the wp_ into mh_ during the installation.

    Now the site looks like i does not see the CSS. (I did not upload any other theme yet)

    Hope you can help,

    Ronald

  2. MHV.nl
    Member
    Posted 1 year ago #

  3. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Have you tried:

    - deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    - switching to the Twenty Eleven theme to rule out any theme-specific problems.

    - resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

    - re-uploading all files & folders - except the wp-content folder - from a fresh download of WordPress. Make sure that you delete the old copies of files & folder before uploading the new ones.

  4. MHV.nl
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,thanks for your reply, Only I think there is a diiferent problem. Since it is a new website and the problem was there without any plugin and when using twenty eleven.

    Hope you have another idea how to fix this....

  5. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Try re-uploading all files & folders - except the wp-content folder - from a fresh download of WordPress. Make sure that you delete the old copies of files & folder before uploading the new ones.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic