WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

NS Cloner - Site Copier
[resolved] Child themes not supported????? (5 posts)

  1. Chris Borgman
    Member
    Posted 8 months ago #

    I'm using Catalyst and Dynamik child theme but when I "Clone Away" I get a really messed up looking page with missing graphics and no CSS. When I look in the Dashboard of the new site where there should be lots of options (part of the child theme) there is only near empty pages.

    They also make Dynamik child theme for Genesis Framework, would that be any different?

    I'm so bummed. :-( My whole business model revolves around duplicating sites for new users.

    I really hope there's a fix.

    Thanks.

    http://wordpress.org/plugins/ns-cloner-site-copier/

  2. Never Settle
    Member
    Plugin Author

    Posted 8 months ago #

    Hey! I'm not sure if there are any tricky things that those themes / child themes are doing, but it sounds like something else might be going on (nearly all themes / child themes should work in cloned sites). Can you send us a copy of your logs from /wp-content/ns-cloner-site-copier/logs. The most important one(s) are the ones with the date in the file name. If you can please submit here: http://neversettle.it/support-and-feedback/ using the attachment we'd be happy to take a look.

    It's possible that something is breaking in the middle and that something isn't completing or something isn't getting replaced in the new data properly. Have you read and carefully followed the precautions on the plugin's main description page? Specifically:

    1. It might have unpredictable results on multisite networks installed in a subdirectory of a domain. If your root network site lives at domain.com/wordpress or something similar, you might experience issues. More info here: http://wordpress.org/support/topic/new-site-url-same-as-cloned-site
    2. Use only lower case in step #2 for the target site name field
    3. Make sure that the name of the site that you are cloning is NOT the same as its title. For example, if you select a master source site to clone that is site1.domain.com or domain.com/site1 you need to make sure that its title in Settings > General is NOT "Site1" or "site1" [without quotes of course]
    4. Also make sure that the name of the source site is not contained in the name of the target site

    Anyway, if you can get us those logs we'd be happy to take a look. We can often suggest a solution from looking through them. Thanks!

  3. Chris Borgman
    Member
    Posted 8 months ago #

    Thank you for the quick response!! Sending logs now...

  4. Chris Borgman
    Member
    Posted 8 months ago #

    I wanted to make sure that you all received my log files. The confirmation email I received was: [ don't post other people's email addresses here ]

    Please let me know. Thank you.

  5. Never Settle
    Member
    Plugin Author

    Posted 8 months ago #

    Yep! Got them. We'll let you know if we figure anything out. Thanks!

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.