WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

YOP Poll
[resolved] Characters issue with "Other Answer label" (9 posts)

  1. jiih
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    I need help with issue I have. I am using advanced option to have "Other" field available in poll. If character "č" is used in the "Other Answer label" field I get the "?" as a result. It seems there is an issue with latin characters. Is there a workaround to this?

    Thanks,
    jiih

    http://wordpress.org/extend/plugins/yop-poll/

  2. jiih
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    I would really like to use this plugin, but without these characters I cannot use it.
    Can somebody help me with this matter?

    Thank you,
    jiih

  3. YOP
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hey there

    We just released a new version of YOP Poll that should fix the issue you are having.

    Please update to the latest version and let us know if you still encounter problems.

    Best Regards,
    YOP Team

  4. jiih
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    Thanks for your effort, but with the latest plugin version (3.5) I still have the same issue.
    "ž", "š" characters are displayed ok, but the "č" ,"ć" and "đ" are still not ok.
    Issue is present for all answers, not only for the other answer label.

    Regards,
    jiih

  5. YOP
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hey there

    Can you do a fresh install of the plugin and see if you still have issues?

    Best Regards,
    YOP Team

  6. jiih
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    Yes the fresh install did it. All characters are present. Thanks.
    But know there is still a small issue. Above the title i see "Loading ..." text which does not go away.

    Thanks,
    jiih

  7. YOP
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    just released a new version

    please update for the "Loading" issue to go away

    Best Regards,
    YOP Team

  8. jiih
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    With version 3.6 "Loading" issue is still present.

    Regards,
    jiih

  9. YOP
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hello

    Please update to version 3.7 and see if you still have issues.

    Best Regards,
    YOP Team

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.