WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP RSS Multi Importer
[resolved] Changing Title from Twiiter to Blog Post (9 posts)

  1. fallenjack
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    I'm using this plugin to display my twitter feed as blog posts. That works great and I have no problems with it. My issue is that when the tweet is imported via RSS to the site it doubles up. What I mean by that is the heading of the article(Blog post) is the same as its content. Here is an image of the issue .

    We use twitter for 1 purpose and that is for the Message of the day. So all I want to do is change it so that when the plugin imports the feed, instead of simply recopying the tweet for its heading its uses a static title called "MOTD".

    Please let me know if this is possible. Thank you for your time and this kick ass plugin.

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-rss-multi-importer/

  2. Allen
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hello
    Can you give me your twitter feed RSS that you are using so I can see for myself what is going on.
    Thanks

  3. fallenjack
    Member
    Posted 1 year ago #

  4. Allen
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    ok...the problem is that twitter makes the title the same as the content in the RSS feed...the only way to make this not happen with my plugin is to not have the content and keep the title.

    This is easy to do if that's what you are using the plugin for. Just go into the template and comment out the content line, like this:

    $readable .= showexcerpt($items["mydesc"],$descNum,$openWindow,$stripAll,$items["mylink"],$adjustImageSize,$float,$noFollow,$items["myimage"]);

    change to this:

    // $readable .= showexcerpt($items["mydesc"],$descNum,$openWindow,$stripAll,$items["mylink"],$adjustImageSize,$float,$noFollow,$items["myimage"]);

    If you don't know how to do this, let me know (and also let me know what template you are using.)

  5. fallenjack
    Member
    Posted 1 year ago #

    Just commented out the above line and still showing both the title & content.

    I tried on two of the templates , the "Regular" & " Default" both don't work. Also cleared my browser cache to make sure.

  6. Allen
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    which template are you using? what is showing in the dropdown menu on the Settings Options page?

  7. fallenjack
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm using Default, and that is what is showing on the settings options page.

  8. Allen
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    ok..contact me here:

    http://www.allenweiss.com/contact

    and I'll send you a new file that will handle this

  9. fallenjack
    Member
    Posted 1 year ago #

    Done - Thanks :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags