WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Rating-Widget: Star Rating System
Changing the star row place in a custom post (7 posts)

  1. itsasiak
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello all,

    I am starting to use this marvellous widget in my website. As I wanted to change the blog appearance, I wrote some lines of code in the single template so that if a post belongs to category 'x', it is split into two pieces, each of them showed in a different format. Indeed, what it does is to format the post as a textbook page, that is, a wide column with general information and a narrow margin column with figures and specific information. The code loads the post body in a string wich is then split using php explode function. Then css format is given to the outgoing array of strings.

    The problem is the star row is located in the margin column instead. Any idea? Can I change the location of widget rows?

    Thank you very much.

    http://wordpress.org/extend/plugins/rating-widget/

  2. vovafeldman
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Have you tried to change the positioning of the ratings in the admin's dashboard ratings settings?

  3. itsasiak
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you very much for your answer, but changing settings from dashboard doesn't work. If I choose top star row options, it doesn't work becouse of the excerpt (I didn't explain the code also splits and removes it when showing the post body). If I choose bottom, it doesn't work becouse the end of the post is in the margin column, I mean, it works fine, but it doesn't do what I want: show the star row at the end of wide the column (in the middle of the post body) )). Thank you anyway.

  4. itsasiak
    Member
    Posted 1 year ago #

    Is there any php command to show the star row in the choosen location? Thanks!

  5. vovafeldman
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Try this:

    global $rwp;
    $rwp->rw_embed_rating((get_the_ID() + 1) . "0", $post->post_title, get_permalink($post->ID), $this->post_class, true), $content);
  6. itsasiak
    Member
    Posted 1 year ago #

    Not working. Perhaps I do not use it properly.

    I wrote this code down after the piece of content which acts as post body.

    The whole page stopped working.

    Thank you for your interest Mr Feldman.

  7. vovafeldman
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I need to check this on site. Can you please create me (vova AT rating-widget DOT com) a temporary admin account so I'll try to fix that for you.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic