WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Changing Permalinks - Page not found (3 posts)

  1. DanielleNicole
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am trying to change my permalink settings before I get my new site established. I would like to use the /%postname%/ setting. However, when I change the setting messes up my whole site, giving me an error when I try to access the site at all. I found that after changing the permalinks it was creating a web.config file in the root directory. If I delete that file it brings my site back up and the links seem to be in the /%postname%/ format, but the links do not work, when I try to go to a post I get this message:

    Not Found

    Apologies, but we were unable to find what you were looking for. Perhaps searching will help.

    If I change things back to the default permalink setting everything works again, but I would really like to use the postname permalinks. Can anybody please help me figure this out?

    Note: At one point after changing the settings I received a message about changing the "write" permission on web.config. However I cannot do that I believe because I am using a windows server instead of Linux.

    I have exhausted every angle on this and cannot find a solution so any light or help would be very much appreciated!

    Thank you.

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

  3. DanielleNicole
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have still had no luck fixing this, I have tried everything I can think of or find to try.

    NOTE: I changed my permalinks with no problem at all on my other domain. Which is my primary domain. This domain, for some reason will not do it. What is the difference?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.