WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

W3 Total Cache
CGI script: zend_mm_heap corrupted (11 posts)

  1. utnalove
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hello, many users notified me that they cannot browser the site.
    They see this error: CGI script: zend_mm_heap corrupted

    Sometimes I also see this error, but sometimes when I click "refresh" on the browser the page shows up.

    What's wrong?

  2. tgeorge
    Member
    Posted 3 years ago #

    This is really an internal server error. Not much to do with W3TC. I would suspect a misconfigured php.ini file. You should contact your host.

  3. utnalove
    Member
    Posted 3 years ago #

    It happens only when the W3TC is ON.... they are not so helpful :/
    Please tell me what else they can check.

    Please note that this is not Apache. This is another web server that should work like Apache. But there are some minimal differences.

  4. tgeorge
    Member
    Posted 3 years ago #

    Do you have access to your "php.ini" file? If yes, you could try one of the solutions provided here (they involve editing "php.ini"):

    http://stackoverflow.com/questions/2247977/what-does-zend-mm-heap-corrupted-mean

    Also, you should check your "error_log", if you have access to it. It can give you more details on the error.

  5. utnalove
    Member
    Posted 3 years ago #

    I do not have access to the php.ini, but my hosting provider told me that I can change some values creating a new empty php.ini.

    Maybe if I give you access to my phpinfo(), you can check if there is something wrong with the default configuration?

    P.s. I have checked the HTTP log and PHP log and nothing helps. Cannot find errors related ot zend or cache. Maybe some other logs to check?

  6. utnalove
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello, please help....

  7. Frederick Townes
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Are there no other errors in your error log that would be helpful?

  8. utnalove
    Member
    Posted 2 years ago #

    no, that's all. I have noticed that this error appears also when other cache plugins are enabled or just installed. With W3 Total Cache always. With other plugins sometimes on some posts or pages.

  9. Frederick Townes
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    SO should be helpful here.

  10. utnalove
    Member
    Posted 2 years ago #

    yeah it should, I remember I tried all of the suggestions without success

  11. Frederick Townes
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    I'm sorry, can you ask your host?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic