WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] CGI Error - The specified CGI application misbehaved... (6 posts)

  1. ghenghiz
    Member
    Posted 6 years ago #

    CGI Error - The specified CGI application misbehaved by not returning a complete set of HTTP headers.

    I have seen this eror in many topics but any fix I saw working for someone does not work for me.

    Any solution for everybody?

    server info:
    PHP Version:4.4.4
    System: Windows NT AGUILA 5.2 build 3790
    Build Date: Aug 16 2006 01:13:15
    Server API: CGI/FastCGI
    Virtual Directory Support: enabled
    Configuration File (php.ini) Path: C:\WINDOWS\php.ini
    PHP API: 20020918
    PHP Extension: 20020429
    Zend Extension: 20050606
    Debug Build: no
    Zend Memory Manager: enabled
    Thread Safety: enabled
    Registered PHP Streams: php, http, ftp, compress.zlib

    Thanks for everything you could help me

  2. Jeremy Clark
    Moderator
    Posted 6 years ago #

    This is not a general server support forum. This is only for wordpress related problems.

  3. ghenghiz
    Member
    Posted 6 years ago #

    But is this a server error?
    :S

  4. MichaelH
    Member
    Posted 6 years ago #

    Have you tried the various tricks in these threads:
    http://wordpress.org/support/topic/150484
    http://wordpress.org/support/topic/131976

  5. ghenghiz
    Member
    Posted 6 years ago #

    sure. Nothing works.

  6. MichaelH
    Member
    Posted 6 years ago #

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic