WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Custom Field Template
CFT not allowing me to insert images into post using internet explorer (4 posts)

  1. zandercent
    Member
    Posted 2 years ago #

    wierd one here - I'm trying to insert images into my post, when using ie the image disappears after clicking update. its ie8

    Its only in ie (not firefox) and I've disabled all plugins one by one and its definitely CFT - I've disabled all other plugins and just had cft on, and the issue occurs.

    I've checked it on another site with a completely different template - it also happens there, and it only occurs when trying to insert the image from the visual editor. If you insert while in html, then switch back to visual and click update, the image disappears.

    Any ideas anyone? Don;t say use firefox!!! (unfortunately for my client its not an option)

  2. mikerogne
    Member
    Posted 2 years ago #

    This also just happened to me as well, and the last plugin I suspected was CFT! Grr... :(

    And it's not limited to just IE for me, but EVERY browser.

    WordPress 3.2.1.

  3. mikerogne
    Member
    Posted 2 years ago #

    Update: I actually just ended up ditching this plugin (which was one of my favorites) in favor of Advanced Custom Fields, which has a much more intuitive interface and is overall better.

    http://wordpress.org/extend/plugins/advanced-custom-fields/

  4. Hiroaki Miyashita
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Probably I fixed this bug. Please upgrade to 1.9.3. Thanks.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic