WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Cforms and Lytebox not working anymore... (3 posts)

  1. alexandragiroux
    Member
    Posted 6 years ago #

    Hello !

    I have got a few problems with my website http://www.alexandragiroux.net

    It used to work but now I have got some troubles, especially with two plugins : Cforms (people cannot send their messages - page "contact") and Lytebox (the image opens in a new page, like in the page "medias").

    I have tried to deactivate all the plugins but it's not working either...
    I was wondering if it can be a problem related to the folder authorisation...

    Or maybe it is related to mysql and I should delete some tables?

    wpau_active_plugins_info
    wpau_upgrade_log
    wp_ak_404_log
    wp_blc_linkdata
    wp_blc_postdata
    wp_comments
    wp_links
    wp_options
    wp_page2cat
    wp_posts
    wp_py_jobs
    wp_py_jobs_data
    wp_seo_title_tag_category
    wp_seo_title_tag_tag
    wp_seo_title_tag_url
    wp_terms
    wp_term_relationships
    wp_term_taxonomy
    wp_usermeta
    wp_users
    wp_wpo_campaign
    wp_wpo_campaign_category
    wp_wpo_campaign_post
    wp_wpo_campaign_word
    wp_wpo_log
    26 table(s) Sum 2,232 MyISAM latin1_swedish_ci 1.5 MiB 0 B

    My plugins:
    cforms
    FD Feedburner Plugin
    Google XML Sitemaps
    MaxBlogPress Favicon
    One Click Plugin Updater
    Optimize DB
    Random Redirect
    ShareThis
    Simple Archive Generator
    Simple Tags
    Wordpress Automatic Upgrade
    WordPress Database Backup
    WP-phpMyAdmin
    WP-Lytebox

    I have tried to upload again wp-admin and wp-includes but nothing changes... Anyone has an idea about what is wrong? I think it should be related to a plugin that I have installed and then deleted but I am not sure which one...

    In advance, thank you very much for your help!

  2. alexandragiroux
    Member
    Posted 6 years ago #

    someone answered me on an other forum
    I don't know yet if it is working but I post it here, maybe it can help other people...

    #2

    First, you have a general JS issue:

    (global.js)

    theSearchField is null
    [Break on this error] theSearchField.onfocus = focusSearch;

    Secondly, these URL if called direclty cause ERR 500:

    http://www.alexandragiroux.net/wp-content/plugins/cforms/lib_ajax.php

    http://www.alexandragiroux.net/wp-content/plugins/cforms/lib_nonajax.php

    The culprit seems to be server misconfiguration ( .htaccess? ). You may have to ask your web provider to shed some light on the ERR 500 issue.

  3. alexandragiroux
    Member
    Posted 6 years ago #

    I found where the problem came from with the help of the OVH hotline: file authorisation! not more than 755... :)

    hope this monologue will be useful for some other users eheh

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic