WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Genesis Responsive Slider
Centering images and post title question (6 posts)

  1. Elaine Griffin
    Member
    Posted 11 months ago #

    Hello,
    I can't figure out how to get my slides to center in the content box. Also, the titles are not fitting in the title area. I'm trying to compare the code with the genesis slider, which was not customized by me, and looking/working fine, and I'm not able to see where I'm going wrong.
    The site is http://www.aimeebroussard.com, and the genesis slider is on the blog page, http://www.aimeebroussard.com/blog/
    Thanks!
    Elaine

    http://wordpress.org/plugins/genesis-responsive-slider/

  2. Ron Rennick
    MultiSite Guru
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    Both of the sliders are designed so that the images fill the slider area.

  3. Elaine Griffin
    Member
    Posted 11 months ago #

    I guess I don't understand what I'm doing wrong, then. Just out of the box with no customization the images are not fitting into the slider.
    Can you help me fit them in, change the font size of the title, and include the navigation arrows that are in the genesis slider on this page: http://www.aimeebroussard.com/blog
    I've been over and over the code and I'm not getting there, and would really appreciate your help.
    Thanks,
    Elaine

  4. Ron Rennick
    MultiSite Guru
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    If you uploaded the images before you set up the slider use the regenerate thumbnails plugin to generate correct sized images for the slider.

    If your original images are smaller than the slider area then you need to use images that are at least as big as the slider area.

  5. Elaine Griffin
    Member
    Posted 11 months ago #

    I used regenerate thumbs, and that did nothing.
    My images are the same size as the slider - in width, anyway.
    I have uninstalled and reinstalled the plugin and that didn't help, either.
    Thanks,
    Elaine

  6. Ron Rennick
    MultiSite Guru
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    I looked at your site and all the images in the slider looked fine to me. Have you checked it in a different browser?

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic