WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

JW Player for Flash & HTML5 Video
[resolved] Causing problems with SSL admin (13 posts)

  1. Tevya
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have my WP admin loading https via our SSL certificate. However, I'm getting the "some content is not encrypted" error. Checking the dev tools in chrome it appears to be this plugin that is the problem: it's loading jwplayer.js?ver=3.5.1. from http on all WP Admin pages (couldn't it just load on those it's needed on?).

    http://wordpress.org/extend/plugins/jw-player-plugin-for-wordpress/

  2. JW Player
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    What is the full path to the file that is loading?

  3. Tevya
    Member
    Posted 1 year ago #

    /wp-content/uploads/jw-player-plugin-for-wordpress/player/jwplayer.js?ver=3.5.1

  4. Tevya
    Member
    Posted 1 year ago #

    Or to be totally specific:
    http://mydomain.com/wp-content/uploads/jw-player-plugin-for-wordpress/player/jwplayer.js?ver=3.5.1.

    This is a WP Multisite, in case that's a factor. But SSL is only on the top-level domain/site. And JW Player plugin is only activated on that site as well (for now).

  5. JW Player
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Since it is coming from your own site, it should be SSL, though, as well. If multi site isn't enabled, does the issue still happen?

  6. Tevya
    Member
    Posted 1 year ago #

    Uh, I don't know. I can't just disable Multisite. It's not that simple. However, I have 35 other plugins either network activated or activated on this particular site, and not 1 of them is loading anything http.

    If you'd like to get access to take a look, I'd be happy to provide credentials. You can contact me via my company's contact form: http://fiddlerstudios.com/contact/ just select the "something else entirely" option, then I can email you login credentials.

  7. JW Player
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Sure, we will contact you through there.

  8. Tevya
    Member
    Posted 1 year ago #

    I just saw an update for this plugin so I updated it. It doesn't seem to have fixed it though. Still trying to load http.

  9. JW Player
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hm, okay. We filled out the form, did you get the submission?

  10. Tevya
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yeah. Sorry. Just got to it. If I've known it was just the generic support email address, I would have just emailed you, and wouldn't have made you fill that out. But thanks anyway. Let me know what you figure out, or if you need more details.

  11. JW Player
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Thanks

  12. Tevya
    Member
    Posted 1 year ago #

    Updating the player to version 6 appears to have fixed the problem! Thanks so much.

  13. JW Player
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Np!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags