WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Simple LDAP Login
causes all blank pages after enabling (3 posts)

1 star
  1. dagans
    Member
    Posted 9 months ago #

    after enabling this plugin with very few others enabled, all pages showed blank including my blog page. it appears to be incompatible with 3.7.1
    to resolve the issue i renamed the plugin folder to deactivate it and everything was back to normal right away

  2. Clifton Griffin
    Member
    Plugin Author

    Posted 7 months ago #

    Hi Dagans,

    With 37,000 downloads, it's safe to say that problem you experienced is not normal. In fact, I've never heard of a single other user with this problem in the 4 years since I first released this plugin.

    I do support this plugin, for free, as best as I am able, but it doesn't appear you made any attempt to take advantage of this.

    Your problem is likely caused by a conflict with another plugin, or a configuration issue outside of my control, but it is impossible for me to help you if you simply leave a disparaging review and don't seek the free help I provide.

    Clif

  3. ATimberlake
    Member
    Posted 2 months ago #

    I did the same thing as Dagans. However this is not a plug-in issue. I simply don't have my settings in the plug-in correct. I was wondering if Clifton you could assist me with what I am doing wrong with my active directory settings? I'm still new at this. But someone shouldn't put a discouraging review just because things happen. I'm not exactly sure what to use for my settings if someone could explain that to me in laymans terms. I have a active directory already set-up but I'm not sure how to integrate it into my WordPress site. Thanks Clifton.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.