WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Path
Category shows only one post, not all of them (9 posts)

  1. nomundi
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Sami Keijonen,

    first of all, thank you for this incredible theme! it is awesome. indeed! :)

    my issue is: i want to show in a category webpage (xxxxxxx.com/category/xxxxxxx/) all the posts that are classified under that category.. for example, this webpage was supposed to be showing 3 posts by now... this one was supposed to show 6 posts by now. also, if it comes to a lot of posts by a category, i want people to be able to go through pages, to have access to all of the posts.
    i hope you understand this mess, lol

    also, as you can see, i have translated path theme into Portuguese (Brasil). if anyone needs it, just ask me.

    thanks! Ana

  2. Sami Keijonen
    Member
    Theme Author

    Posted 1 year ago #

    Hmm there can be some plugin issue or some code issue if you have add any. Because all post should appear in their category pages.

    Try disabling all the plugins first. If that doesn't help, switch to default theme for a second. If you still have this issue we can try to locate this problem in a theme. Have you added any custom code to it?

  3. nomundi
    Member
    Posted 1 year ago #

    I disabled the plugins and nothing happened.. So I switched to a default theme and it worked... all posts were there.
    I have not changed anything on coding, except colors.

  4. Sami Keijonen
    Member
    Theme Author

    Posted 1 year ago #

    Are those posts sticky posts? Those that are not seen.

  5. Sami Keijonen
    Member
    Theme Author

    Posted 1 year ago #

    And could you link to one of the post that is not seen.

  6. Sami Keijonen
    Member
    Theme Author

    Posted 1 year ago #

  7. nomundi
    Member
    Posted 1 year ago #

    I founded out where the problem is coming from: my language archives. I uninstalled and installed the theme, and it worked.. when I uploaded my language archives (path-pt_BR.mo, path-pt_BR.po, hybrid-core-pt_BR.po and hybrid-core-pt_BR.po) it didn't work anymore. So I excluded those archives and uploaded my style.css and activate my plugins, and it worked just fine.
    I wonder what can possibly be wrong whit my translations... I used a software called "Poedit" to translate.

  8. Sami Keijonen
    Member
    Theme Author

    Posted 1 year ago #

    I also noticed you are not using child theme. Your language files should go in child theme languages folder and custom css to child theme style.css.

    http://themehybrid.com/themes/path-child

  9. nomundi
    Member
    Posted 1 year ago #

    Ok.

    I'm new at this wordpress coding thing... I will read and learn out about these child themes. Thanks a lot for helping me! :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Theme

About this Topic

Tags