WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Category Permalinks gives 404 (6 posts)

  1. Phoat
    Member
    Posted 9 years ago #

    I just setup WP1.5 from the 12/14 nightly.

    I created the permalink structure /%category%/%postname%/ but when I click on a post title to take me to that post, WP gives me a 404 message. When I set the permalinks to something else without %category% everything works, so I'm assuming there is a problem with this "tag".

    Can anyone shed some light on this problem? I really need this functionality. Thanks!

  2. motoed
    Member
    Posted 9 years ago #

    I'm having a very similar problem with Pages this evening. I have 6 pages anda few blog posts.

    If I put in a permalink structure of
    /blog/%post_id%

    then 3 of the 6 pages show as 404 page not found errors. The other 3 show up correctly with the correct URL /about/ for example.

    I remove it and the pages are found. (natually, they are using the index.php?P=# address)

    I'm using the 01/12 build.

  3. motoed
    Member
    Posted 9 years ago #

    I figured out my problem... I had .htm pages in the root directory with the same file name as the "post slugs"

  4. www.onlinecasinoselite.com
    Member
    Posted 9 years ago #

    Hi - I am getting exactly the same error. %catagory%/anything gives me 404 error. Anything else works fine (placing %catagory% at end of permalink expression also ok)

  5. ekrocker
    Member
    Posted 7 years ago #

    I'm having the same issue.

  6. ekrocker
    Member
    Posted 7 years ago #

    I got rid of K2 and the problem corrected itself. Oh well.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.